StickNFind – un accesoriu interesant care te ajuta sa localizezi obiecte folosind un iPhone (Video)

9

[youtube]http://youtu.be/6lkiblLfkVk[/youtube]

  Presupun ca multi dintre voi ati vazut filme americane in care agenti de politie sau spioni montau pe masini cate un obiect cu ajutorul carora le localizau si le urmareau folosind diverse dispozitive. Ei bine, StickNFind face aproape acelasi lucru, el fiind un accesoriu care se poate lipi pe aproape orice si care poate fi monitorizat cu ajutorul unei aplicatii pentru iOS. Desi in filme dispozitivele aveau o raza de actiune de cativa kilometri, StickNFind are o raza de actiune de doar 30 de metri, el conectandu-se la iPhone prin Bluetooth.

Ultra small Sticker with Bluetooth, that you can stick on any device, person or animal, and find them with your Smart Phone (Apple iOS & Android). Stick it on your Keys, TV Remote, Kids, Cat, Dog, iPod, Kids Phone, Tablet, Home Phone, Wallet, Purse, Passport, Laptop, Backpack, Suitcase. Stick-N-Find stickers have a buzzer and light, so that you can find stuff also in the dark.

  Aplicatia pentru iOS are un radar care va ghideaza catre obiect, ea spunandu-va si cand trebuie sa schimbati bateria accesoriului, sau ce tip de obiect ati uitat pe undeva. Deocamdata StickNFind este doar un proiect al Indiegogo, insa exista sanse mari ca el sa devina realitate si daca va ajunge pe piata va voi anunta.