Google reface interfata pentru tablete a YouTube.com

4

  In cursul zilei de ieri Google a anuntat actualizarea versiunii pentru tablete a website-ului YouTube, si actualizarea aplicatiei pentru Android OS. Noua versiune a website-ului pentru tablete ofera utilizatorilor acces facil la abonamentele prin care pot fi vizionate filmele sau show-urile TV, insa nu trebuie uitate nici comenzile care va permit sa faceti streaming multimedia pentru video de pe o tableta pe un televizor, Google intentionand sa imbunatateasca serios aceasta functionalitate in viitor.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.
Black Friday 2019 evoMAG.roin aceasta pagina

evoMAG.ro este unul dintre cele mai mari magazine IT&C din Romania si in perioada 18 noiembrie - 20 noiembrie va oferi reduceri pentru zeci de mii de produse din propria oferta.
Telekom logo Black Friday 2019in aceasta pagina

Campania de reduceri a Telekom Romania aduce smartphone-uri cu pana la 100% reducere, dar si promotii la servicii fixe, abonamente sau cartele preplatite.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.

While we’ve recently launched the YouTube app for iPad, we know many of you enjoy using the mobile website (m.youtube.com). Today, that site is refreshed for the tablet experience too, featuring the same Guide with your subscriptions and easier controls for sending videos from your tablet to your TV.

  Puteti accesa versiunea mobila a YouYube.com prin intermediul acestui link : m.youtube.com.