Prima Pagina Apple Companiei Apple ii sunt inregistrate 37 noi de brevete de inventie

Companiei Apple ii sunt inregistrate 37 noi de brevete de inventie

  Oficiul pentru brevete de inventie si marci a inregistrat recent 37 de brevete de inventie noi pentru compania Apple, printre ele numarandu-se doua care acopera design-ul iPhone 5 si iconita serviciului iCloud. Restul de 35 de brevete de inventie sunt utilitare si acopera diverse tehnologii implementate de-a lungul timpului in iOS si restul iDevice-urilor lansate pana in prezent pe piata, brevetele utilitare fiind des folosite de catre Apple in procesele intentate producatorilor de terminale Android.

  Toate tehnologiile si design-urile descrise de catre Apple in aceste brevete sunt destul de vechi, nu exista nimic 100% nou, deci vorbim doar despre o protejare a ceea ce poate fi copiat de catre altii.

 • Anonymous

  Nici un patent nu acopera vreo tehnologie – sunt doar utility, software si design patents.
  Obisnuim sa spunem ca Apple are tehnologii, pentru orice breveteaza – dar asta e o confuzie – tehnologiile sunt cu totul altceva si APPLE nu prea le are, decat in masura in care le-a cumparat de la altii.
  Tehnologiile folosite de Apple au fost inventate de altii.

  “Some Mac sites confuse this process by making claims and presenting bylines on Tuesday that insinuate that Apple has just revealed a new technology or process. In 99% of cases, this is simply untrue .”

 • @Anonymous: La tine tehnologia inseamna doar hardware?

 • danny

  Nu doar hadware, dar in nici un caz un “dreptunghi cu colturi rotunjite” este o tehnologie avansata!

 • Ion

  CorecT danny:)