Iata procesoarele Intel Haswell care vor ajunge pe piata anul viitor si vor fi cel mai probabil implementate in Mac-urile lansate in 2013

  Cei de la VR-Zone au reusit sa obtina un roadmap al lansarilor noilor procesoare Intel din seria Haswell, iar in imaginea de mai sus le aveti pe toate prezentate. 14 procesoare pentru desktop-uri sunt listate mai sus, ele ar urma sa ajunga pe piata in Q2 2013, intre martie si iunie, si daca traditia se pastreaza, atunci Mac-urile lansate in vara anului viitor ar trebui sa aiba implementate aceste procesoare. Apple ar putea intra in al treilea an in care lanseaza Mac-uri vara impreuna cu o noua versiune a OS X si aceste procesoare ar fi perfecte pentru a imbunatati performantele Mac-urilor ce vor fi disponibile atunci.

  Daca va uitati la lista observati ca procesoarele high-end ating viteze de pana la 3.9 GHz prin Turbo Boost, iar pe partea grafica avem un nou chip Intel HD 4600 care poate ar fi capabil sa sustina rezolutia Retina ale MacBook Pro-urilor. Actualele Pro-uri cu Retina Display au avut probleme de performanta din cauza rezolutiei foarte mari, insa implementarea unor procesoare grafice mai rapide ar trebui sa rezolve problema abia anul viitor.