Samsung Galaxy Note III ar urma sa aiba un ecran de 6.3 inch

  Daca Huawei produce un smartphone cu ecran de 6.1 inch, Samsung trebuia sa faca altceva mai mare, asa ca anul viitor ar putea aduce pe piata un smartphone cu ecran de 6.3 inch. Samsung Galaxy III va impinge limitele de utilitate ale unui smartphone venind cu un ecran care probabil va fi greu de utilizat chiar si de catre cei care iubesc Galaxy Note II. Linia dintre smartphone si tableta va deveni mult mai subtire dupa lansarea acestui smartphone, se pare ca nu exista vreo limita pentru producatori, insa probabil candva utilizatorii vor renunta sa mai cumpere asemenea dispozitive.

  Ca sa fiu sincer, utilizatorii cumpara aproape orice lanseaza producatorii pe piata, iar daca toate marile companii vor promova pana la refuz terminalele cu asemenea ecrane, e inevitabila adoptarea lor la scara larga.

24 COMENTARII

  1. Samsungii astia is verisori buni cu chinezii.Normal ca entuziasmul lor cand vine vorba de dimensiuni , este destul de supradimensionat

  2. Cel putin cand duci unu’ de asta la ureche, nu de bate vantu’. Deja exagereaza. Nu inteleg dorinta asta de mai mare. 4 sau 4,5 inchi e suficient si decent.

  3. Un iPhone cu ecran de 4.5 ar avea f mare succes. Cred ca asta este cam limita decentei in telefoane…va fi un device mare insa lumea s-a schimbat iar intrebuintarile telefoanelor a devenit mai vasta. Insa un telefon cu ecran de 6.3 ar fi nunumai unnecesarry dar si f incomod pentru tipul de persoana practica.

    Nu stiu insa cum va face Apple un iPhone mai mare de 4inch cand ei o tot tin sus si tare cu telefonul care trebuie sa incapa perfect in mana unui om (au si o reclama la iph 5 bazata pe acest aspect). Ar fi ceva de genul “mai stiti reclamele alea in care va spuneam ca 4inch sunt de ajuns?…acum uitati-le, am glumit”

  4. Probabil exista studii de piata in sprijinul lansarii unui produs de genul asta. E greu de crezut ca o companie cum e Samsung ar lansa un asemenea smartphone fara sa tina cont de asteptarile potentialilor clienti. In ce priveste Note 2: ofera niste functii interesante out-of-the-box si e suficient de rapid.

  5. Personal as zice ca ecranul de 3.5 este cel mai potrivit. Nu vad nici o imbunatatire (dpdv al dimensiunii ecranului) in utilizare de la trecerea catre 4″-ii de la iPhone5.

  6. Mai bine ar pune apelare vocala la galaxy tab-ul de 10″. Ar rezolva problema

    As fi foarte curios cat ar costa un iphone de 4.5″-4.8″. Am vazut ca nimeni nu se gandeste la asta cand compara preturile

  7. Cred ca in curand o sa cumparam telefoane/tablete la dimensiunea pe care o vrem…ca la piata la cartofi, pe principiu ce sa fie de 3 sau 4 sau 10 inch?

  8. Nu va suparati dar uitati un lucru: Samsung are deja o tableta de 7″ cu functie de telefon, m-am jucat cu ea la Emag. Ma batea gandul sa o cumpar, dar asta era inainte sa apara iPad mini. Cred ca costa undeva la 1500 – 1700 RON.

  9. abia astept! Tinand cont de realitatea zvonurilor ce faceau referire la note II, note III chiar o sa vina cu un asemenea ecran 🙂 1080p…

  10. Deja ma amuza samsung. E ca un copil in carut sugand o acadea de 2″ si daca vine Y cu acadea de 2.5″, ce face samsung ? Incepe si plange dupa 3″. Mananca 3″ dupa care vine Z cu 3.5″ ce face samsung ? Plance dupa 4″ and so on :)) Pana o sa ajungem sa umblam cu plasmogsm-urile dupa noi. “Stai sa imi suna tembelizophonu.”

  11. Eu am pus iphone-ul 4s la hibernat pe birou si folosesc cu mare drag galaxy s3 … ma mir cum de am fost atat de obsedat de iphone … cate lucruri noi aduce s3 , display superb + ca este o paltforma deschis , am un file manager , am optiunea de a imi adauga memorie externa si este foarte ieftin in comparatie cu i5 care mare lucru fata de 4s nu face . Cand samsung scoate un telefon nou pe piata pai vezi imbunatatirile … s3 este net superior din toate punctele de vedere .. android a ajuns foarte sus , aplicatii de calitate si tot ce ai nevoie .

  12. Display de 6,3″ ar putea sa integreze intr-un telefon aproximativ de marimea lui Note 2 pentru ca are rama destul de lata mai ales ca nu ar incurca la utilizarea normala pentru ca oricum nu merge folosit doar cu o mana. De asemenea rezolutia va trebui sa fie neaparat 1080p. N-ar strica sa foloseasca display ips si o carcasa unibody dar nu cred ca o sa vedem vreodata asa ceva de la Samsung.

  13. Jajajajja asta cu vantul cred ca e invers , o sa ti-l smulga din mana un vant mai puternic mai ales daca esti in baragan !

  14. Bine ca e asa, pentru ca altfel nici Apple nu lansa iPad Mini! Iar el imi place mult mai mult decat iPad-ul normal, pentru ca din start am vrut ceva mai comod pentru navigare web, dar si usor/ergonomic.