CitisNAV Romania – o solutie alternativa pentru navigatie prin GPS folosind un iDevice

  Daca Google Maps-ul nu va multumeste si doriti ceva mai bun, care teoretic ar trebui sa ofere harti detaliate ale Romaniei, atunci poate aplicatia CitisNAV Romania v-ar interesa. Ea fost conceputa pentru a functiona nativ pe iPhone/iPod Touch, o puteti rula pe iPad in 2x mode, iar mai jos aveti descrierea completa din App Store. Din pacate aplicatia costa 8.99€, un pret mare pentru un titlu pe care nu il puteti testa inainte de achizitie.

CitisNAV ™ software-ul România, transformă dvs. i-telefon într-un dispozitiv GPS de navigare cu complete de la bord hărți pentru România. Va veti bucura de o interfață de brand nou utilizator, care oferă caracteristici accesibile în doar câteva robinete și sprijină Retina Display.

10 + motive de ce ar trebui să rămâneți conectat cu CitisNAV ™:

  • Puteți naviga lume, cu cele mai recente up-to-data de hărți de fonduri, care vor fi stocate pe dispozitivul dvs., permițându-vă să mergeți fără a fi nevoie de conectarea la retea.
  • Puteți alege între 110.000 POI-uri la bord și miliarde de GoogleLocalSearch – chiar de la app.
  • Puteți accesul la locația dvs., preferinte, itinerarii și traseul actual pe peretele dvs. Facebook – chiar de la app.
  • Puteți descărca cu ușurință radare de viteză și alertele pentru gratuit și obține un sistem audio de avertizare – chiar de la app.
  • Puteți fi întotdeauna conștienți de condițiile meteo curente și 3 zile prognoza meteo în orice punct de pe hartă – chiar de la app.
  • Va veti bucura pe deplin prezentate turn-by-turn de navigare cu instrucțiuni vocale și optice-a determinat pentru mai mult de 35 de limbi – chiar de la app.
  • Vei profita de caracteristici CitisNAVs “de navigație puternice: Orientare Lane dinamic, împreună cu indicatoarele și clădiri 3D și puncte de reper.
  • Vei fi liber să-și extindă limitele tale cu modul de aventură și navigați la off-road de locuri.
  • Puteți alege între 13 moduri diferite de a naviga la locul dorit.
  • Aveți posibilitatea să proiectați cu ușurință traseele de zi cu zi prin intermediul itinerarii inteligente CitisNAVs “și de a salva timp si bani pentru tine sau compania ta

Pretul initial:
Numele:
CitisNAV Romania

9.99

s





Developer: CREATIVE IMAGE TE…
Categoria: Navigation


Descriere: CitisNAV software-ul Romnia, transform dvs. i-telefon ntr-un dispozitiv GPS de navigare cu complete de la bord hri pentru Romnia.

Va veti bucura de o interfa de brand nou utilizator, care ofer caracteris…


Dimensiunea aplicatiei este: 115.5 Mb