Prima Pagina Apple Pretul actiunilor Apple atinge cea mai mica valoare a ultimelor 10 luni

Pretul actiunilor Apple atinge cea mai mica valoare a ultimelor 10 luni

  Pretul actiunilor Apple se afla pe un trend descendent de cateva luni de zile, iar astazi ele au inregistrat cea mai mica valoare a ultimelor 10 luni. Desi aseara o actiune a companiei Apple valora 529.69$, la deschiderea de astazi a bursei americane pretul a fost de doar 515$, el a scazut in timpul zilei pana al 507$ si a urcat apoi pana la 512$, valoare la care se pare ca se va stabiliza si va fi cel oficial pana luni, cand bursa se va redeschide.

  Desi produsele lansate recent de Apple au foarte mare succes, problemele legale, o recenta reducere a comenzilor de componente si problemele iOS-ului au afectat serios increderea clientilor/a investitorilor si exista o mare posibilitate ca anul 2013 sa aduca actiuni Apple care valoreaza mai putin de 500$.

 • foxilla

  ce sā fie?
  acu-i momentul !?
  ceva se întāmplā precis, asa cum e, hulit de lume brandul, creaza convulsii si insomnii
  multora, cert e ca fac ce vor, EI DICTEAZA ORIENTAREA in domeniu, nu?
  zaone ce parere ai?

 • LucianC

  Oare o actiune de la Samsung cat ar costa in comparatie cu cea de la Apple ?

 • Click

  @foxilla si mai exact cam ce orientare mai dicteaza? Vorbesc serios. Da-mi un exemplu recent. Eu de la ipad incoace n-am mai vazut nimic. As spune ca din contra, ei au inceput sa traga dupa ceilalti. Au marit telefonul si fac pariu pe oricat ca iphone 6 va fi mai lat asa cum e tendinta in domeniu. Ipad mini l-au scos la 2 ani dupa samsung desi radeau de dimensiune.
  Plus ca aproape toti ceilalti au introdus usb-ul si card de memorie, ei nimic. Fac pariu ca la un moment dat o sa puna si ei. Ceilalti isi imbunatatesc continuu os-urile, ei nimic. Din punctul meu de vedere, din 2007, singura modificare intr-adevar majora la ios a fost introducerea multitasking-ului.

  Ti-as putea da dreptate in domeniul laptopurilor, dar si aici lucrurile s-au cam schimbat

 • Daniel Ristea

  zvonurile cu televizorul apple se pare ca n-au avut efectul scontat de cook

 • Click

  @LucianC, din cate stiu actiunile samsung se invart pe la 1300-1400 de dolari per actiune, dar asta n-are nicio importanta. Depinde cate actiuni sunt emise.

 • LucianC

  @Click: Multumesc,

 • Roby

  Chiar ma si bucura sa o ia un pic la cale ca prea lenesi au devenit astea de la apple nimic nou doar ….. Brevete :))

 • Matei Florin

  Nu spuneati carevaca pretul actiunilor scade pentru ca Apple isi rascumpara masiv actiunile? Mi se pare normal ca daca cineva cumpara toate actiunile ce sunt de vanzare pretul acestora sa coboare.

 • Seby

  Matei ce te face sa crezi ca cei de la apple sunt cei care decid valoarea unei actiuni?
  Despre scadere nu am ce sa spun decat ca e ceva mai mult decat logic ce se intampla .

 • Flynt

  Matei, daca cineva cumpara toate actiunile ce sunt la vanzare, pretul creste 🙂

 • Victor Bulgar

  @Matei Florin: esti un geniu! Deci daca vanzatorul stie ca cumparatorul va cumpara produsul, atunci, chiar daca creste pretul, produsul se va vinde, iar profitul sau va fi mai mare! Ce te face sa crezi ca este invers?

  Revenind la subiect: in pofida celor care mi-au criticat capacitatile de prognozare a trendurilor Apple, vad ca am avut dreptate cu pretul actiunilor, care curand va scadea sub 500$, si asta e posibil sa fie inainte de 2013! Chiar in week-endul cu cele mai mari vanzari din saptamana viitoare!