Prima Pagina aplicatii Fake IOS 6 About iti permite sa falsifici informatiile meniului About al...

Fake IOS 6 About iti permite sa falsifici informatiile meniului About al aplicatiei Settings

  Fake IOS 6 About este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti falsifica informatiile listate in meniul About al aplicatiei Settings din iOS. Daca va uitati la imaginea de mai sus observati ca puteti modifica numarul melodiilor/ale clipurilor video disponibile in terminal, numarul de poze facute folosind camera, Mac-ul chip-ului Bluetooth si numele operatorului de telefonie mobila a carui cartela o utilizati.

Fake IOS 6 About lets you fake some of the diplayed value in Settings>General >About Section. these are configureable in the settings.app, leave the textfield value to blank if you wish to revert back to what it originally said.

  Tweak-ul este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Meri

  O prostie

 • Alex

  Se poate schimba si ce arata la IMEI ?
  Daca nu e total useless

 • De ce te-ar interesa sa schimbi ce arata la imei?

 • Alex

  Vreau sa imi cumpar un telefon si nu as vrea sa fiu fraierit cu reteaua pe care e codat.

 • Laur

  Ce-ai sarit Zaone asa?? Fix la asta m-am gandit si eu, sa vezi belea si tepe daca poate modifica acolo Imei-ul. Ceri sa verifici tel dupa imei, vezi ca e nush ce retea, il vezi si te uiti la imei. Este acelasi cu cel verificat, deci il cumperi daca e ok si tel. Stergi tot si vezi ca nu mai ai acelasi imei. Ia vezi tu cine iti da tie banii inapoi pe un tel care nu mai afiseaza acelasi imei. Cel mai bn verifici cu *#06# si scapi. Corect??

 • Era o simpla intrebare… il poti verifica fie cu acea comanda, fie direct in iTunes, acelasi numar e afisat.