Prima Pagina aplicatii Google Maps pentru iOS a fost descarcata de 10 milioane de ori...

Google Maps pentru iOS a fost descarcata de 10 milioane de ori in doar 48 de ore

  Jeff Huber, un SVP al celor de la Google, a publicat acum cateva minute pe propriul cont Google+ o postare in care afirma ca aplicatia Google Maps pentru iOS a fost descarcata de 10 milioane de ori in doar 48 de ore dupa lansare. V-am spus ca aplicatia a fost extrem de bine primita de catre utilizatori si ca ea a ajuns rapid in topul celor mai descarcate aplicatii din App Store, insa cifrele acestea reprezinta probabil un record de descarcari pentru o aplicatie din App Store.

  Google Maps pentru iOS este dezvoltata pentru a functiona nativ doar pentru iPhone/iPod Touch, ea functioneaza in 2x mode pe iPad si reprezinta o alternativa buna pentru iOS 6 Maps.

More than 10 million downloads in less than 48 hours after release! 

We’re excited for the positive reception of Google Maps for iPhone around the world. Congratulations to the Maps Team on the recognition for the passion and hard work they poured into it, for this release and over the last 7+ years.

 • Alex S

  Poate o vor optimiza pentru iPhone 4.

 • Codryn

  Nu inteleg ce vrei sa zici. Pe 4s merge impecabil.

 • Mircea

  Ar putea sa iti dea si tie ceva Zaone. Cred ca jumatate de milion au descarcato datorita Idevice 🙂

 • Pingback: Google promoveaza Google Maps prin intermediul propriilor servicii de advertising | iDevice.ro()

 • chinezu

  @ Alex S. Pe 4 nu cred ca mai merge asa de bine pentru ca nu mai face fata hard-ul…de exemplu eu am un Mio mai vechi si Igo Primo se misca nasol acum… mai trebuie schimbate si ele din cand in cand :):)

 • lupul alb

  mai adaugati unul la cei 10 milioane. tocmai am descarcat si eu maps.

 • Pingback: Google Maps pentru iOS descarcat de 10 milioane de ori - Anunturi Braila Galati()

 • Cineva

  Aceste cifre sunt pt Apple o mare Rusine , le arată ca sunt incapabili la acest capitol . Eu stau strâmb si gândesc drept : oare ceea ce au făcut Google in 12 ani chiar credea ca poate face Apple peste noapte ? Rusinos de scandalos pt Apple ,,, jenant chiar … Si acțiunile Apple se prabusesc vazand cu ochiul … nu sunt chiar toți prosti așa cum ii crede Apple . Asta doar din punctul de vedere al celor ce folosesc Google maps . Pt ca sunt si alții , f. mulți , care chiar nu au deloc nevoie de aplicatia asta “scandaloasa” de la Google 🙂