Find My iPhone ajuta politia sa descopere 4 hoti inarmati

  Find My iPhone este un serviciu foarte popular care in trecut a ajutat politia sa recupereze terminale pierdute/furate si sa descopere infractori in acelasi timp, iar un caz recent pune din nou in perspectiva utilitatea sistemului. Povestea suna cam asa: intr-o seara 3 barbati si o femeie, toti inarmati si mascati, au patruns intr-un magazin unde sub amenintarea armelor au furat bani, tigari, un laptop si un iPhone. Greseala hotilor a fost furtul iPhone-ului, deoarece politia a utilizat serviciul Find My iPhone pentru a ii localiza la doar cateva sute de metri distanta de magazin.

SPRINGFIELD, Mass. (WWLP) – Four armed robbery suspects are under arrest, after Springfield police say they were able to use a stolen iPhone to catch up with them.  At around 6:30 Wednesday night, three men and one woman wearing masks and holding guns entered the store. They allegedly stole money, cigarettes, a laptop and an iPhone. But it was that iPhone that helped police eventually track them down. Captain Cheryl Claprood told 22News that they used a GPS tracking app to find the location of the phone, which led them about a half mile down the road to 43 Kenwood Terrace.

  Toate cele 4 persoane au fost arestate cu ajutorul serviciului celor de la Apple si ele nu au fost singurele care au fost in aceeasi situatie de-a lungul anilor. Find My iPhone a fost extrem de util si in eforturile de a salva persoane sinistrate si nu numai, asa ca daca il considerati util, ar fi bine sa il activati.