NIBIQÜ – un Touch Cover pentru tableta iPad (Video)

  Pentru Microsoft Surface, cei de la Microsoft au conceput o tastatura cu carcasa numita sugestiv Touch Cover, iar acum produsul ajunge intr-o forma asemanatoare si la tabletele iPad. Practic vorbim despre o carcasa numita NIBIQÜcare protejeaza tableta si are o tastatura incorporata, ea permitand utilizatorilor sa tasteze mult mai usor pe tablete. Desi versiunea pentru Microsoft Surface are si un touchpad, versiunea pentru iPad are doar taste si nimic mai mult, touchpad-ul fiind incompatibil cu iOS-ul.

NIBIQÜ is an ultra-thin keyboard and case, designed specifically for your iPad. Thanks to a new technology, the keyboard is confused with the cover, but it allows a feeling similar to that of the common keyboards. Thanks to its 3.5 millimeters (0,14”) thick, NIBIQÜ becomes an extension of your iPad. You will not notice it, but it is always there whenever you need it. 

  Carcasa este foarte subtire, acopera ambele parti ale tabletei, se conecteaza la portul de 30 de pini sau la cel Lightning pentru a functiona si a primi curent, iar design-ul deosebit o recomanda in favoarea altor produse asemanatoare. NIBIQÜ are 78 de taste, poate fi montata in portrait sau landscape mode la tableta iPad sau alte tablete Android, insa totul este doar un proiect foarte interesant al kickstarter care trebuie finantat inainte de a ajunge pe piata.

7 COMENTARII