Castigatorul – Concurs: Castiga un iTunes Gift Card de 10€!

  In cursul acestei saptamani am organizat cateva concursuri in care v-am dat posibilitatea de a castiga unele dintre cele mai interesante jocuri din App Store, iar acum va pun la dispozitie un iTunes Gift Card in valoare de 10 euro. Cardul este disponibil numai in App Store Romania, cu ajutorul sau puteti cumpara orice fel de aplicatii sau muzica in valoare de maxim 10€ si nu conteaza ce fel de iDevice aveti, important este ca Apple ID-ul vostru sa fie facut pentru App Store Romania.

  Pentru a participa la concurs trebuie sa :

  Concursul se va incheia duminica la ora 22:00. Daca nu respectati cele 3 reguli de mai sus veti fi descalificat daca veti fi ales castigator.

UPDATE: Am ales 3 potentiali castigatori ai iTunes Gift Card-ului, premiul urmand sa ajunga, in ordinea extragerii, la cel care a respectat regulamentul de participare :

  • Xxzvalidat si ales castigator;
  • eu –  invalidat, trebuie facuta dovada respectarii regulamentului de participare;
  • Claudiu91 – invalidat, trebuie facuta dovada respectarii regulamentului de participare.

  Dovada respectarii regulamentului de participare se face prin email la zaone@idevice.ro. Daca niciunul dintre cei 3 nu face dovada participarii pana pe 26.12.2012 la ora 20:00, voi face o noua extragere.

[youtube]http://youtu.be/0CG6xRZgTxM[/youtube]