Lectia de Prim Ajutor te invata cum sa oferi primul ajutor

  Lectia de Prim Ajutor este o aplicatie dezvoltata pentru tableta iPad, ea avand rolul de a invata utilizatorii cum sa ofere primul ajutor. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store, iar mai jos aveti descrierea ei completa.

In scolile sau gradinitele din Romania, copiii si elevii nu invata cum sa acorde primul ajutor intr-o situatie de urgenta, iar cursuri pe aceasta tema sunt destul de putine si foarte putini romani au acces la ele. Astfel, multi romani nu stiu ce trebuie sa faca atunci cand se afla intr-o situatie limita. Doar in anul 2010, peste 1.000.000 de persoane au solicitat la 112 ajutor medical de urgenta. Cei mai multi dintre cei care au sunat la 112 nu au stiut ce sa comunice operatorilor sau cum sa procedeze in cazul unei persoane care are nevoie de ajutor pana la sosirea salvatorilor. 

Astfel, Asociatia MaiMultVerde, in parteneriat cu SMURD si ING Asigurari de Viata a realizat Lectia de prim ajutor, un program de preventie si educatie care ofera solutii la situatiile de urgenta cele mai frecvente. Programul include emisiunea Lectia de prim ajutor, site-ul www.lectiadeprimajutor.ro si aplicatii pentru smartphone, primele de acest gen din Romania. 

Programul este sustinut public de Raed Arafat, fondatorul SMURD si de numeroase alte personalitati. In semn de multumire pentru acest sprijin, ING Asigurari de Viata a decis sa doneze catre SMURD 1 Euro pentru fiecare descarcare a aplicatiei.

Pretul initial:
Nume:
Lectia de Prim Ajutor – Tableta

Gratuit

s





Developer: Webcrumbz Limited
 iPad Only
Categoria: Medical


Descriere: In scolile sau gradinitele din Romania, copiii si elevii nu invata cum sa acorde primul ajutor intr-o situatie de urgenta, iar cursuri pe aceasta tema sunt destul de putine si foarte putini romani au acces la ele. Astfel, multi romani nu stiu ce trebuie s…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.7 Mb