Un nou concept prezinta un splash screen util pentru versiunea mobila a Safari

  Versiunea mobila a Safari a  fost conceputa intr-un mod simplu pentru a functiona rapid si bine pentru utilizatori, insa dupa 6 ani de iOS utilizatorii incep sa ceara functii noi. In aceasta idee a fost gandit conceptul de mai sus in care deschiderea unei pagini nou, fara link, nu va afiseaza o pagina goala ci un meniu cu mai multe tab-uri. Practic in partea superioara a ecranului conceptul afiseaza 5 tab-uri cu: cele mai vizitate website-uri, bookmark-uri, un reading list, istoria de navigare si tab-urile sincronizate cu iCloud. Toate tab-urile preiau informatii din iDevice-ul vostru, iar voi nu veti mai vedea vreodata o pagina goala in Safari, decat daca dezactivati tweak-ul.

A concept like this could improve productivity and streamline browsing in mobile Safari. It saves time and offers customization for easier navigation to links such as your bookmarks and history. It also offers a Top Sites page, which isn’t a current feature of iOS and would be quite handy to users who certain sites often beyond their favorites. There are management options within these views as well which are helpful at the point when you’d need them.

  Conceptul a fost gandit de catre unul dintre hackerii apropiati ai celor care dezvolta solutii de jailbreak pentru iDevice-uri si el este util, insa probabil va face Safari ceva mai incet. In general tweak-urile care acceseaza istoria de navigare sau bookmark-urile ingreuneaza destul de mult deschiderea Safari si probabil acest tweak nu va fi diferit, desi multa lume va dori sa il utilizeze.

1 COMENTARIU