Prima Pagina accesorii Flipside o carcasa pentru iPhone care este perfecta pentru gameri (Video)

Flipside o carcasa pentru iPhone care este perfecta pentru gameri (Video)

  Carcasele pentru iPhone care simuleaza functionalitatea unui gamepad au devenit extrem de populare in ultimul, multe proiecte fiind anuntate, dar deocamdata neterminate. In randul lor intra acum si Flipside, proiectul unei carcase pentru iPhone care promite sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a controla jocurile folosind butoane fizice. Carcasa are butoanele fizice amplasate intr-un compartiment special, ele trebuind montate in partea frontala a terminalului atunci cand va jucati.

Flipside is a protective iPhone case that has gaming controls (for the serious gamer) integrated into the back of the case.  When utilized, you unsnap parts of the back of the case and attach it to the front. iDevices contacted Apple on my behalf and we are happy to announce that Apple is not only going to support us, but willing to devote a team to making sure that this controller works perfectly with Apple iOS devices! 

  Practic aceasta carcasa va da optiunea dea ascunde butoanele cand nu aveti nevoie de ele si optiunea de a le afisa atunci cand doriti sa va jucati, ea fiind probabil singura cu aceste capacitati. Carcasa se conecteaza prin Bluetooth 4.0 la iDevice-uri, se incarca folosind energie solara si se pare ca re inclusiv suportul Apple, compania fiind dispusa sa aloce o echipa care sa lucreze cu dezvoltatorii Flipside pentru a asigura compatibilitatea cu iDevice-urile.

[youtube]http://youtu.be/TfjD7mM7qiY[/youtube]

  Flipside este deocamdata un proiect al Kickstarter, nu a obtinut o mare parte din banii de care are nevoie, insa inca este timp.

 • catalin

  frumos

 • Claudiu daniel

  Interesant , dar poate si mai si e partea cu incarcarea solara ! Frumos.. asteptam noutati !

 • Justme

  Draci..incarcare solara..acum ideea de ecologie e frumoasa dar iti spun din experienta sa nu te bazezi pe incarcare solara..functioneaza foarte deficitar te chinui in ult hal si mai degraba cauti o priza o sa constati ca e mai bine. Exista niste baterii externe cu mufa usb de 5-6000 mah au vreo 150-200 grame deci incarci cam de 4-5 ori un iphone de la 0 la full..cred ca e mult mai acceptabila solutia

 • Amfetamin

  Am văzut gamecontroller-ul in acțiune de numa… Nu tu o demonstratie,nimic! As fi vrut sa-l vad in acțiune,nu sa-mi arate doar cum arată. Mai mult vorbea despre bateria lui solară decât de gamecontroller-ul in sine. Naspa.