PwnTube for iPad te ajuta sa descarci rapid clipuri video de pe YouTube

7

  PwnTube for iPad este un tweak functional exclusiv pe tabletele iPad, iar cu ajutorul sau puteti descarca clipuri video de pe YouTube si le puteti transfera in libraria aplicatiei Music. Tweak-ul este deocamdata compatibil doar cu iOS 5 si cu aplicatia YouTube nativa in acea versiune a iOS, deci nu il veti putea utiliza pe iOS 6 cu aplicatia YouTube din App Store. Pentru a descarca orice clip video, trebuie sa il deschideti in aplicatia nativa unde veti vedea un buton numit download, iar apasarea sa va descarca respectivul clip si il va transfera automat in aplicatia Music.

PwnTube is a tweak that enables you to download videos from the native YouTube app on iOS 5.x and add them to the iPod library. To download a video, open it in the YouTube app, in the inline mode, tap on the “Download” button in the top left corner. You’ll be notified when the download is done. The video will automatically be imported to the iPod music library.

  PwnTube for iPad este disponibil gratuit in Cydia, dar functioneaza doar pe iOS 5 si pe iPad. Suportul pentru iPhone va fi adaugat intr-o versiune viitoare.