Prima Pagina Apple iCloud Control Panel devine compatibil cu Windows 8

iCloud Control Panel devine compatibil cu Windows 8

  iCloud Control Panel este un program care ajuta posesorii de PC-uri cu Windows OS sa controleze functionalitatea sistemului iCloud al iDevice-urilor. Programul nu era pana recent compatibil cu noul Windows 8 lansat de catre Microsoft, insa zilele trecute Apple l-a actualizat si acum utilizatorii noului sistem de operare il pot rula fara probleme pe propriile calculatoare. Puteti descarca de aici cea mai recenta versiune a iCloud Control Panel pentru PC-ul vostru.

The iCloud Control Panel makes it easy to keep your contacts, calendars, and bookmarks up to date automatically between your iOS devices, Mac, and Windows PC.  It also includes Photo Stream, which wirelessly pushes photos you take with your iPhone, iPad, or iPod touch to the Pictures library on your PC — no cable syncing required.  You can also share select photos with friends and family using Shared Photo Streams, complete with notifications and comments. iCloud Control Panel 2.1 and later includes support for Windows 8. 

 • B06DAN

  @zaone. Scuze de offtopic. Am cumparat din romania appstore gta vice city la 4,49 euro si fifa 13 la 0,89 euro. Am fost la banca si am verificat si mi s-a oprit 5,38 euro plus comisionul bancii pt gta si 1,98 (dublu) plus comisionul bancii pentru fifa. Imi poti explica si mie de ce???

 • AlexMihail

  De regula Apple iti ia mai mult din cont,dar apoi peste cateva zile iti returneaza diferenta luata in plus. Urmareste situatia contului.

 • Dani L.

  Aceasi situatie si la mine! Pt o aplicatie de 0,89€ am fost taxat cu 1,89€! Comisionul bancii ! Vorba unui coleg, mai bine fac cont de America si cumpar Gift Card in $ si ies de 100 ori mai bine!

 • B06DAN

  la 1,89 euro se mai adauga comisionul bancii de 0,12 ron sau euro la bcr

 • Dani L.

  Deci mai bine cu GiftCard! Cred ca voi urma sfatul colegului meu.

 • Anonymous

  Mai bn faceti jb si le luati mok numai dati banii si la banci ca au nu e probl!!!!!

 • AlexMihail

  Asa este politica Apple,iti debiteaza contul cu o suma mai mare atunci cand cumperi,dar apoi iti returneaza in cont banii luati in plus. Acum nu stiu cum este cu comisionul bancii,cat iti iau astia de la banca. In timp te vei lamuri ce si cum.

 • Hybrid

  Baieti credetima ca e mai simplu cu giftcard-uri cumparate de pe ebay sau amazon …

 • Victor Bulgar

  @Hybrid, e mai simplu decat sa descarci moka dupa jailbreak? Nu sustin ideea, dar nici nu cred ca vei convinge pe multi 😉

 • vladc

  am apple de mai bine de 3 ani, cumpar constant apps, utilizez card de romania si am fost 3 ani product manager in banca pe carduri si tot nu sunt pe deplin convins ca e ok ce se intampla cu aceste debitari si comisioane…eu le ignor, sunt valori f mici…dar nu sunt lamurit….mai bine ar cere apple o garantie si ar fi mai simplu si transparent, desi oricum iti verifica soldul cand cumperi ceva….pana mea

 • Hybrid

  @Victor Ramai tu te rog cu pirateria ta…

 • Victor Bulgar

  @Hybrid, stiu ca prima ce te intereseaza e compatibilitatea cu jocurile noi, dar totusi, unde ai vazut ca sustin pirateria?