Prima Pagina Android BlueStacks permite posesorilor de Mac-uri sa ruleze peste 750.000 de aplicatii...

BlueStacks permite posesorilor de Mac-uri sa ruleze peste 750.000 de aplicatii in OS X

  BlueStacks este un program pentru OS X care le permite posesorilor de Mac-uri sa ruleze peste 750.000 de aplicatii Android pe propriile calculatoare. Programul este disponibil deocamdata doar in versiune beta, deci exista posibilitatea ca unele erori sa apara in timpul rularii, insa majoritatea utilizatorilor care l-au testat au ramas placut impresionati de performantele sale. Versiunea lansata acum ofera utilizatorilor acces la toate aplicatiile din Google Play, deci practic puteti rula pe Mac orice doriti voi, insa performantele depind de Mac si experienta de utilizare depinde de aplicatie.

Bluestacks’ virtualizes Android to run the platform’s mobile apps, similar to how VMWare lets you run a virtualized version of desktop operating systems. The company calls its patent-pending virtualization technology Layercake, and it’s also partnered up with Asus and AMD to bring Android apps to their devices. 

  Puteti descarca versiunea beta a Bluestacks urmand acest link. Bluestacks este desigur disponibil si intr-o versiune pentru Windows, ea fiind disponibila pentru download pe website-ul companiei dezvoltatoare.

 • DjFuN

  L-am instalat, totul ok…se deschide..dar ramane in Loading si nu se mai intampla nimic. Nu apare nici-o lista nimic…doar Loading.

 • Sorin

  La mine pe mac functioneaza, a stat aprox un min in loading si dupa a mers perfect, deja am instalat si jucat Angry Birds :))

 • Alin Cristian

  De ce ai juca angry birds cand el e deja portat pe mac os x? :)))

 • bindor1

  @Alin Cristian, probabil pentru ca angry birds pentru android e free, iar pentru mac nu.

 • Alin Cristian

  pe mac e moca

 • Sorin

  @Alin Cristian, de test doar 🙂