In SUA Samsung risca sa fie obligata sa scoata din vanzare cateva terminale mobile

  In SUA razboiul dintre Samsung si Apple nu da semne ca s-ar apropia de final, iar un document publicat recent de catre o agentie federala americana releva faptul ca Samsung ar putea suferi o noua infrangere importanta in fata Apple. Documentul publicat prezinta o hotarare al unui judecator ITC, hotarare data in octombrie cand judecatorul sustinea ca Samsung incalca 4 brevete de inventie ale Apple si recomanda impunerea unor sanctiuni severe companiei coreene.

  Daca recomandarile sale sunt aprobate de catre comisia ITC, atunci Samsung ar putea fi obligata sa retraga in 60 de zile de pe piata toate terminalele care incalca brevetele de inventie ale Apple. Separat de aceasta obligatie, cei de la Samsung ar putea fi nevoiti sa plateasca o cautiune care reprezinta 88% din valoarea de piata raportata in document pentru telefoanele mobile, plus alte sume pentru tablete. Decizia celor de la ITC va fi cel mai probabil luata in cursul anului viitor, insa deocamdata nimeni nu stie daca ea va fi conforma cu recomandarile judecatorului sau nu.

2 COMENTARII

  1. Buna am o mia problema mi-am facut recent jail-break la si am deblocat i-phone ul meu 4 s cu gevey sim ultra s problema e ca am numerele de la contacte memorate dar cand ma suna cineva oricine ar fi nu imi apare decat numarul si am o pictograma mica in coltul dreapta al ecranului langa baterie care seamana cu un receptor pe niste butoane.
    Mi-a zis cineva ca se poate rezolva problema din cidya dar nu stiu sigur imi poti da un sfat??
    Multumesc mult

  2. @Marian
    Pictograma din dreapta ecranului nu are treaba cu problema ta. Acea pictogramadoar te informeaza ca functia TTY a telefonului tau este activata, insa pentru a o folosi, ai nevoie de un adaptor special – este o optiune pentru persoanele cu deficiente. Se poate dezactiva din settings > phone > TTY on/off.
    Detalii aici – http://support.apple.com/kb/HT3519