iPhone-urile sunt in continuare cele mai populare smartphone-uri cu care sunt inregistrate pozele incarcate pe Flickr

  De-a lungul anilor Flickr a fost privit ca un etalon in ceea ce priveste popularitatea camerelor pentru smartphone-uri si in ultimii 3 ani iPhone-urile au fost mereu in top. In momentul de fata ultimele 4 modele ale iPhone se afla in topul celor mai populare smartphone-uri cu care sunt inregistrate pozele incarcate pe Flickr, printre ele regasindu-si locul si Samsung Galaxy S III. Desi a fost lansat acum doar trei luni de zile, iPhone 5 ocupa pozitia a 3-a in acest top, fiind in spatele iPhone 4S si iPhone 4.

  Surprinzator este ca smarphone-urile Android nu au o buna reprezentare in acest top, insa in anii trecuti ele nu au ocupat locuri chiar atat de bune.

6 COMENTARII

  1. Asadar iPhone 3GS e mai utilizat decat un Calaxy S3 la foto ? De exceptie .

    Din cate vad aparatele cu Android nu sunt folosite nici pentru poze , nici pentru internet (vezi marketshare-ul ipad pe internet 90%) . Ramane ca sunt folosite doar pentru sportul alb .

  2. Apropo : topul acela zice si altceva :
    Apple are doar 11 deviceuri , si este overral pe locul 3 . (Locul 1 e Canon 215 deviceuri si 2 Nikon 156 deviceuri).

    Samsung este pe locul 7 cu 142 de chestii , HTC pe 9 cu 68 de deviceuri , Nokia pe 11 cu 94 de deviceuri , Motorola pe 13 cu 16 deviceuri , Blackberry pe 14 cu 21 de deviceuri , LG pe 26 cu 13 deviceuri.