iPad Mini ajunge in bordul unei masini VW Jetta, se potriveste perfect (Video)

[youtube]http://youtu.be/xf3qTYYl_gM[/youtube]

  Tabletele iPad au fost cu usurinta implementate in bordurile masinilor, iar lansarea iPad Mini nu avea decat sa aduca posesorilor de autovehicule o tableta mai mica pe care ar putea sa o includa perfect in bord. Cei de la Tampa Sound Waves au facut deja acest lucru, introducand o tableta iPad Mini in bordul unei masini VW Jetta si conectand-o la sistemul audio al acesteia. Tableta nu este conectata si al computerul de bord al masinii, insa chiar si asa, ea va ofera functionalitatea completa a unui iDevice, inclusiv posibilitatea de a folosi aplicatii pentru navigatie turn-by-turn.

7 COMENTARII

  1. Ideea nu ar fi rea dar..la o masina ar trebui sa existe o posibilitate sa se poata conecta la computerul de bord, radio diverse info etc. Fuctia de tv implementata cumva dar numai cand viteza este 0. Fara ce am spus mai sus nu poate fi privita decat ca un ecran secundar si nu vad rostul implementarii in bordul masinii decat in scopuri de promovare.

  2. faptu ca nu se conecteaza la CB ma face sa nu dau importanta deloc acestei minore schimbari…..doar pentru a adauga sau schimba ecranu care il am in bord e un motiv foarte mic pentru a face aceasta schimbare la masina si nu mai spun ca ecranu care il am acum este legat la tot ce inseamna masina si functiile ei deci trebuie sa fiu retard ca sa scot ceva complect si sa pun ceva incomplect care dupa ce il scot din bord arata ca un wc bordu……….sincer , uitativa in ce hal arata bordu dupa ce scoti ipad-ul , iar chestia cu siri si apelarea nu o vad deloc minunata pentru ca trebuie sa iei mana dupa volan si sa activezi siri si dupa sa ceri sa apeleze pe cineva si nu era o problema dar eu cel putin tot ce trebuie sa fac este sa apas un buton care este pe volan si sa spun numele celui care vreau sal apelez si gata masinuta suna :)))))) deci din partea mea au decat minus din toate punctele de vedere…………..