Prima Pagina iOS 6 Untethered jailbreak-ul pentru iOS 6 ar putea veni in urma unei sesiuni...

Untethered jailbreak-ul pentru iOS 6 ar putea veni in urma unei sesiuni de donatii sustinute de catre utilizatori?

  V-am spus deja ca Pod2G spera ca Apple sa “deschida” iOS-ul in lipsa unei solutii de jailbreak, insa acest lucru nu ne convinge decat de faptul ca acum solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6 nu este gata de lansare. Hackerii probabil nu mai sunt la fel de stimulati sa dezvolte o solutie de jailbreak, asa ca o initiativa ar trebui sa ne aduca jailbreak-ul pe care il asteptam de 3 luni de zile. Aceasta initiativa incearca sa adune suportul utilizatorilor pentru hackeri sub forma unei sesiuni de donatii, suma stransa de la utilizatori urmand a fi donata hackerului sau hackerilor care vor descoperi un exploit ce poate fi transformat intr-o solutie de jailbreak.

  Problema este ca intiativa nu este sustinuta de catre vreun hacker si cei care au initiat-o nu par a fi de incredere, asa ca daca va gandeati sa donati bani acolo, ar fi bine sa va razganditi. Nimeni nu stie unde urmeaza sa ajunga acei bani, este bine sa nu va grabiti si daca Dev Team sau Chronic Dev Team vor organiza o sesiune de donatii, ar fi bine sa donati direct catre ei, insa sunt sanse extrem de mici ca acest lucru sa se intample.

 • razvanrazy

  Ei cer bani dupa ce o lanseaza, NICIODATA inainte. Nu va lasati pacaliti.

 • CC

  Poate sa spere mult si bine. Apple = Microsoft cand vine vorba de open source !

 • Jonny

  Poate gandesc eu aiurea… Dar sustinerea celor care cauta solutia de JB nu ar trebui sa vina din partea dezvoltatorilor de tweek-uri? Asta daca ar disparea de pe Cydia sursele de tweek-uri piratate… Eu unul as vrea sa fac JB nu de dragul de a avea JB ci pentru tweek-uri, pe care le-am si platit… Daca eu platesc, dezvoltatorul incaseaza… Nu ar fi mai interesat dezvoltatorul sa vanda deci implicit sa existe JB pt toate iDev si iOS… Poate gresesc… Despre shmekerii… Romanii au volume intregi scrise si mai mult… Traite. Asa ca nu vor fi “donatori” orice s-ar intampla.

 • Jailbreak6

  Cica ar fi jailbreak pentru iOS 6 si iPhone 4s / 5

  Functioneaza.. :|?

 • Of course not.