iPhone 5, untethered jailbreak pentru iOS 6 si dorinta lui Pod2g

  Pod2g, hackerul care ar trebui sa dezvolte, impreuna cu membrii Chronic Dev Team, o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6 are o dorinta destul de interesanta pentru noul an si probabil putini dintre voi s-ar fi asteptat sa o vada. El sper ca Apple sa “deschida” iOS-ul pentru personalizare cu tweak-uri si mod-uri in lipsa unei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 6 si iPhone 5, lucru care probabil nu se invampla. Afirmatia sa este cat se poate de ciudata, avand in vedere ca noi asteptam de la el o solutie de jailbreak care nu pare sa mai vina.

  N-as putea spune ca solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6 nu va mai fi lansata din moment ce Pod2g face asemenea afirmatii pe Twitter, insa s-ar putea sa avem destul de mult de asteptat pana se va intampla acest lucru.

24 COMENTARII

  1. Vom vedea in iOS 7…aceela trebuie sa fie cu adevarat revolutionar.De la iOS 4 pana acuma au venit doar cu cateva modificari…

  2. Sper ca apple sa dea faliment din toata inima! Retardati prosti nu vad ca multa lume se indeparteaza de iPhone? Eu pentru unul am de gand sa trec la Android un OS de doamne ajuta..chiar am iubit apple

  3. Indiferent daca va aparea jailbreak sau nu, nu voi renunta la iphone… intradevar imi lipsesc cateva aplicatii. dar ma descurc si asa.

  4. O sa va iasa pe ochii iPhone 5-u pana sa vina solutia de untether pentru iOS 6.
    Pe de alta parte.. nu inteleg nici pe Apple. Chiar incepe sa piarda teren in fata Android-ului si tot nu fac nimic in privinta asta.

  5. E cumva o gluma asta cu ..” Apple incepe sa piarda teren ” .. Fratilor , treziti-va , explicati-mi si mie unde / cand apple pierde teren , cand peste tot pe unde te uiti vezi iPhone / iPad etc etc ..?!? Samsung nici nu poate visa la succesul lui Apple ! Cu sau fara jb , lumea tot o sa cumpere Apple , pt ca Samsung doar copiaza si atat !;)

  6. unii sunt spalati pe creier sau fanboy inraiti rau de tot. am ip4s si ipad 4 dar le doresc celor de la apple sa li se intample cum sa intamplat cu nokia. aia s-au dus pe pielea lor, nedorind sa se muleze pe dorintele utilizatorilor. mult prea inchis ios-ul. se pot face niste schimbari in bine incat sa ramana si super safe si sa dea si o oarecare libertate.

  7. Fara jailbreak, si eu voi renunta cu siguranta la iphone. Nu cred ca cei care chiar vor sa foloseasca telefonul la maxim pot fi multumiti cu iOS-ul actual, fara tweakurile din Cydia.

  8. Am un Iphone 4 si un Ipad 2 – am avut JB pe ele, la un moment dat nu am mai considerat necesar JB-ul (fie pentru tweaks, fie pentru aplicatii “free”). Am cateva luni bune de cand sunt fara JB si sunt ok. Nu sunt genul care vrea sa-si umple telefonul/ipad-ul cu sute de aplicatii, am doar ce am nevoie, si ce am vrut sa cumpar la un moment dat. Mi se pare ciudat cand oamenii zic ca fara tweaks trec pe Android. Eu credeam ca altceva i-a atras la IOS, nu tweak-urile sau trend-ul.

  9. @BogdanU: si eu am avut pana acum 3gs, 4 , 4S , toate cu JB .. De cand cu iPhone 5 , fara jailbreak , sincer nici nu i’am simtit prea mult lipsa .. Pana la urma daca vrei ceva , un program , ar trebui sa ne mai obisnuim sa mai si cumparam , ca noi ne’am invatat sa primim totul free. Cand o iesi si JB pt ios 6 inclusiv iphone 5 , va fii binevenit sau nu , depinde de utilizator ..
    @Pimp: total de acord cu Zaone , intre Craciun si noaptea de revelion s-au activat 50 mil ( sper sa nu ma insel ) de terminale Apple , era un anunt publicat chiar de Zaone .. So , nu stiu de unde ai scos tu asta cu samsungul S3 ..
    Vorba ta Zaone , nu stiu de ce imi bat capul… Stima !

  10. Fiecare e cu modul lui de folosire: voi nu ati simtit lipsa, dar eu de 2 luni sunt cu iphone 5 fara jailbreak si resimt lipsa lui: pt activare/dezactivare wifi, gps, umbli prin meniuri fara SBSettings, lipsa Zeppelin.. sunt multe alte tweakuri care mai devreme sau mai tarziu Apple le va implementa in iOS.. iar atunci vei vedea si tu cat de utile sunt.

  11. pana sa bage Apple “Do not Disturb”, de mult erau in cydia programe care ofereau “sleep times”..zice-ti-mi voi ca cei care folosesc acum Do Not Disturb si e util pt ei nu ar fi vrut sa-l aiba mai devreme cu 1 an prin jailbreak…

  12. Problema este alta, si anume ca intradevar, fara jailbreak nu prea poti face multe. Insa dupa cum spunea si Adi, Apple va implementa mai devreme sau mai tarziu toate tweak’urile pentru ca e strategie de marketing. Chiar credeti ca cei de la Apple nu au avut ceva de zis la aparitia acestora? Si cu toti hackerii din lume si jailbreakerii cunoscuti, au scos la lumina aplicatiile respective pentru ca au fost lasati…pentru ca altfel, nu am fi vazut niciunul din noi un Zeppelin, Zephyr sau orice chestie de genul…
    Dar acum ca Installous “si-a inchis portile”…