Iata la ce riscuri te expui cand instalezi aplicatii piratate fara jailbreak folosind anumite sistem

  La sfarsitul anului trecut Installous-ul a fost inchis impreuna cu website-ul prin intermediul caruia milioane de posesori de iDevice-uri descarcau aplicatii piratate. In urma sa au inceput sa fie promovate programele care permit instalarea aplicatiilor piratate chiar si fara a face jailbreak, unele necesitand utilizarea unui cont de dezvoltator pentru a face aceasta procedura, insa altele implicand o simpla instalare a aplicatiilor folosind un program pentru Windows.

  Din pacate extrem de multi utilizatori nu stiu la ce pericole se expun in momentul in care utilizeaza programele pentru Windows ce permit instalarea acestor aplicatii si este bine sa fiti vigilenti. In programele de acest gen se pot ascunde o sumedenie de programe de tip troian, keylogger sau orice alt tip de spyware. Cu ajutorul acestui gen de exploit-uri, un hacker va poate afla parolele la orice conturi web, va poate fura banii de pe card, va poate prelua informatii din calculatoare si nu numai.

  Stiu ca tentatia de a descarca gratuit aplicatii piratate este mare, insa trebuie sa stiti ca in momentul in care faceti acest lucru va asumati riscul de a pierde conturile Facebook, Twitter, Yahoo, Skype, etc, sau chiar banii din contul cardului. Recomandarea mea este sa nu utilizati programe pentru Windows care va permit sa instalati aplicatii piratate deoarece ele nu sunt sigure si unele programe antivirus ar putea fi pacalite de catre hackeri.