Peste 300 de milioane de utilizatori folosesc aplicatiile mobile ale Facebook

  Facebook este cea mai utilizata retea de socializare de pe glob, peste 1 miliard de oameni folosind-o lunar, conform statisticilor publicate de catre companie. Desi cei de la Facebook nu detaliaza public numarul de utilizatori ai aplicatiilor sale, cei de la TechCrunch au aflat ca lunar 147 de milioane de iPhone-uri, 192 milioane de terminale Android si 48 de milioane de tablete iPad utilizeaza aplicatiile din App Store si Google Play. La aceste cifre se adauga altele pentru versiunea mobila a website-ului, pentru aplicatiile dedicate BlackBerry OS, Symbian sau Windows Phone, in total peste 600 de milioane de utilizatori accesand Facebook de pe terminale mobile.

As of September 2011, Facebook for Android has 66 million MAU and Facebook for iPhone had 91 million MAU. In December 2011 right before Facebook stopped openly publishing stats, Android surpassed the iOS app. By just 11 months later in November 2012, Android had grown to 192.8 million MAU while iPhone only had 147.2 million MAU.

  Practic peste jumatate dintre utilizatorii care folosesc lunar Facebook o fac de pe terminale mobile si asta spune multe despre modul in care isi acceseaza utilizatorii conturile.