Smart Thermometer – un termometru inteligent pentru iDevice-ul tau (Video)

  Smart Thermometer este proiectul unui termometru pe care il puteti conecta la iDevice-urile voastre si care poate afisa informatii in aplicatii pentru iOS. Termometrul se conecteaza la iDevice-ul vostru prin portul audio de 3.5 mm, prin el preia curentul necesar pentru a functiona si tot prin el trimite informatii catre aplicatii. Accesoriul se utilizeaza exact precum orice alt termometru, iar avantajul fata de cele disponibile pe piata este ca va ofera posibilitatea de a vedea totul pe un iDevice si a loga informatiile.

Everything from candy to exhaust manifolds has a temperature.  It’s time to check the temperature and you grab the inexpensive thermometer you purchased, press the on button and nothing happens because the little coin cell ran out of energy.  Then, you find the replacement battery costs about as much as the original device.  The throw away cycle repeats itself.

  Smart Thermometer este deocamdata doar un proiect al kickstarter si desi nu si-a atins obiectul pentru finantare, inca are timp sa o faca si ar putea ajunge pe piata cu ajutorul altor investitii.