Prima Pagina accesorii CES 2013: Mauz iti transforma iPhone-ul intr-un mouse ce poate fi controlat...

CES 2013: Mauz iti transforma iPhone-ul intr-un mouse ce poate fi controlat cu atingeri sau gesturi (Video)

[youtube]http://youtu.be/jXz4tfNQIiU[/youtube]

  In App Store-ul companiei Apple exista destule aplicatii care permit utilizatorilor sa transforme iDevice-urile intr-un mouse, un touchpad, sau chiar un trackpad, insa un accesoriu prezentat astazi la CES 2013, numit Mauz, nou promite sa imbunatateasca ideea. Accesoriul se conecteaza al iPhone si cu ajutorul unei aplicatii speciale imita functionalitatea unui touchpad norma, sau a unui mouse, insa in plus ofera optiunea de a folosi gesturi pentru a rula comenzi. Aplicatia din iDevice ne permite chiar sa setam si butoane adiacente pentru diverse comenzi, insa in functia care recunoaste gesturile sta adevarata magie.

  Aplicatia pentru iPhone foloseste camera frontala pentru a interpreta gesturile voastre si folosind-o puteti creste/micsora volumul calculatorului, plus alte comenzi care pot fi presetate de catre voi. Mauz va fi in curand disponibil pe piata la pretul de 70$ si ar trebui sa fie compatibil cel putin cu toate modelele de terminale iPhone care pot rula macar iOS 5.

 • Ionut

  In cazul in care citeste acest articol de pe un PC, ridica mouse-ul care il folosesti si uitata cum arata pe partea inferioara raportat la perioada de timp de cand in folosesti, acum gandestete daca ai vrea ca Iphone 5-ul tau sa arate asa pe spate. Si la 70$ nici ca putea sa fie mai nefolositoare, ce faci daca ai de lucru si de vorbit la telefon in acelasi timp?

 • Seb

  Si ce faci cand “iti suna” mouse-ul? Nu Mai folosesti calculatorul?

 • Hybrid

  La 70$ de dolari mai bine un magic mouse…

 • Anonymous

  Asta doar pentru perioade f scurte de timp sa folosesti la pc ,insa sa ti f… iphonul ca si mouse e o tampenie .