CES 2013: SpareOne – telefonul mobil care in cazuri de urgenta functioneaza fara cartela si isi mentine incarcarea timp de 15 ani

  SpareOne este un telefon mobil prezentat astazi la CES 2013, si desi la o prima vedere el nu pare a fi prea interesant, dispozitivul are cateva caracteristici aparte. In primul rand, el poate functiona cu orice fel de baterii normale, pe care le folositi in mod normal la un ceas de perete; in al doilea rand, el este capabil sa se conecteze la turnurile GSM chiar si fara o cartela si poate efectua apeluri de urgenta; in al treilea rand, folosind un set de baterii speciale, el isi mentine energia timp de 15 ani de zile.

Freed from the need of power outlets, you can use the amazing AA battery-powered SpareOne anywhere within range of a GSM cell tower. Even without a SIM card, SpareOne has one-button emergency dialing (911, etc.), and can be geo-located in an emergency. Keeps its charge for up to 15 years* SpareOne can hold its charge, if unused, for up to 15 years*. Battery included. One-touch, large emergengy services button is ideal for daily emergency and medical situations, no SIM required.

  SpareOne are o lanterna inclusa si poate fi geo-localizat in caz de nevoie, iar daca sunteti interesati sa il achizitionati, atunci trebuie sa scoateti 100$ din buzunare, telefonul functionand inclusiv pe retelele de telefonie mobila din tara noastra.