Prima Pagina Apple Safari implineste 10 ani

Safari implineste 10 ani

Safari

  Acum 10 ani de zile Steve Jobs prezenta browserul Safari pentru Mac in cadrul unei conferinte Apple, produsul avand sa ofere utilizatorilor o alternativa serioasa pentru Internet Explorer-ul celor de la Microsoft. In acest articol v-am explicat cum a fost dezvoltat browserul Safari, in acest articol v-am explicat cum a fost aleasa denumirea browserului, insa mai avem de aflat multe despre el. In momentul de fata versiunea mobila a Safari este cel mai utilizat browser mobil de pe glob, versiunea pentru desktop-uri nu are procente extraordinare, insa probabil in viitor lucrurile se vor schimba.

  Safari a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai importante browsere din lume, in principal multumita iDevice-urilor, iar viitorul se anunta interesant, atat pentru Apple, cat si pentru utilizatori.

 • Sorin

  scrie despre el zaone
  trebuie sa vorbesti despre toate programele
  liberea alegere ( tocmai te-ai intors din state) sti la ce ma refer
  ai datoria de a prezenta totul chiar daca esti sau nu de acord
  deci astept sa scrii

 • Nu si daca e vorba de furt 😉

 • Sorin

  nu furi nimic
  au scris evz/jurnalul,etc
  deci scrie
  nu tu decizi ce este furt sau nu
  tu ai datoria sa ma informezi de absolut tot
  daia te citesc si te sutin ( poate si datorita mie ca si cititor ai ajuns in state ) corect
  deci scrie

 • @Sorin: Nu ma intereseaza cine si ce a scris. Besides, esti offtopic. Eu decid ce scriu aici, si ala e furt, asta decide legea. Eu am datoria sa scriu ce cred eu ca va intereseaza pe voi, excluzand chestii de genul asta, cu asta am incheiat discutia.