Safari implineste 10 ani

Safari

  Acum 10 ani de zile Steve Jobs prezenta browserul Safari pentru Mac in cadrul unei conferinte Apple, produsul avand sa ofere utilizatorilor o alternativa serioasa pentru Internet Explorer-ul celor de la Microsoft. In acest articol v-am explicat cum a fost dezvoltat browserul Safari, in acest articol v-am explicat cum a fost aleasa denumirea browserului, insa mai avem de aflat multe despre el. In momentul de fata versiunea mobila a Safari este cel mai utilizat browser mobil de pe glob, versiunea pentru desktop-uri nu are procente extraordinare, insa probabil in viitor lucrurile se vor schimba.

  Safari a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai importante browsere din lume, in principal multumita iDevice-urilor, iar viitorul se anunta interesant, atat pentru Apple, cat si pentru utilizatori.

4 COMENTARII

  1. scrie despre el zaone
    trebuie sa vorbesti despre toate programele
    liberea alegere ( tocmai te-ai intors din state) sti la ce ma refer
    ai datoria de a prezenta totul chiar daca esti sau nu de acord
    deci astept sa scrii

  2. nu furi nimic
    au scris evz/jurnalul,etc
    deci scrie
    nu tu decizi ce este furt sau nu
    tu ai datoria sa ma informezi de absolut tot
    daia te citesc si te sutin ( poate si datorita mie ca si cititor ai ajuns in state ) corect
    deci scrie

  3. @Sorin: Nu ma intereseaza cine si ce a scris. Besides, esti offtopic. Eu decid ce scriu aici, si ala e furt, asta decide legea. Eu am datoria sa scriu ce cred eu ca va intereseaza pe voi, excluzand chestii de genul asta, cu asta am incheiat discutia.