CES 2013: iSpO2 – un accesoriu pentru iPhone care iti masoara nivelul de oxigen din sange si iti ia pulsul (Video)

  CES 2013 ne aduce un nou accesoriu medical pentru terminale iPhone, iSpO2 fiind numele sau, functiile principale fiind capacitatea de a masura nivelul de oxigen din sange si de a lua pusul. Oximetrul este dezvoltat de catre o companie numita Masimo si vorbim despre un accesoriu de plastic pe care il conectati la iPhone, in care introduceti degetul si care afiseaza toate informatiile relevante pe ecranul dispozitivului vostru. Accesoriul functioneaza doar prin intermediul unei aplicatii pentru iPhone si foloseste senzori prin infrarosu pentru a citi informatiile despre nivelul oxigenului din sange sau despre puls.

  iSpO2 este primul oximetru care se conecteaza la iDevice-uri, deocamdata nu a primit acordul agentiilor federale americane pentru a fi utilizat in acest scop, insa dupa ce va primi toate certificarile va putea fi achizitionat la pretul de 250$ de pe piata americana.

 

3 COMENTARII

  1. Nu scump, foarte scump :)) ma interesa si sa fie si cu mufa de intrare pt iphone 5 din ce observ e cu mufa de ip4, 4S, dar e nesimtit de scump oricum

  2. Marian e vorba de o tehnologie pentru domeniul medical, domeniu care nu e deloc ieftin. Pe lângă asta produsul e o inovatie, concurenta lipseste cu desavarsire.

  3. Foarte rar gasesti pulsoximetru la sub 100eur, multe costa de la 1000lei in sus asa ca pretul pentru asta, mai ales ca este accesoriu iPhone, mi se pare decent.