CES 2013: iPhone 5 vs Sony Xperia Z (Video)

[youtube]http://youtu.be/T6OKBD-t1ZA[/youtube]

  CES 2013 ne-a adus cateva smartphone-uri Android de la Sony, terminalul Xperia Z fiind high end-ul comparat cu iPhone 5 in clipul video de mai sus. Cei de la Pocketnow au facut comparatia si in afara compararii design-ului, cele iOS-ul si Android OS-ul sunt testate pentru cateva secunde. Sony Xperia Z are un ecran cu rezolutie 1080p, un procesor quad-core, cea mai recenta versiune a Android OS, si un design cu care probabil v-ati obisnuit deja. Diferenta in marime dintre cele doua terminale este mare, acest lucru va conta pentru viitorii clienti, insa la fel de important este si software-ul din dispozitive.

28 COMENTARII

  1. Real
    Dar de apple ce sa mai spunem ,referitor la prețul imens.
    Sunt fan Apple dețin ipad 3 si iPhone 4 s dar cu Ip 5 au dat buleala trebuie sa recunoastem.
    Sony fac produse f bune si au mereu un design diferit de competitori.

  2. Nu fii rău ,arată bine si Xperia z si materiale de calitate.
    Trebuie sa recunoastem ca nu numai Apple face produse premium.
    Repet iubesc tot ce înseamnă Apple dar nu pot fi atât de nebun sa nu apreciez si concurenta.
    Ai scris câteva articole referitor la unele probleme ,vopsea,camera,display etc.
    Este si pe alb care arată super bine Xperia z.

  3. Zaone bine ca o fost mai fain HTC-ul ala ce l-ai avut tu in probe…..Xperia Z arata mult mai bine. (fac aceste comentarii cu toate ca detin un iphone). Telefonul chiar arata ok. Esti penibil cateodata.

  4. @dan barbulescu
    ca si utilizator BB spun ca era sony a apus ( la telefoane mai ales sunt varza totala)
    si au tupeu sa ceara preturi mari
    la banii aia imi iau apple

  5. Am ramas uimit de Xperia Z… Nu ma asteptam sa ma atraga vreodata un smartphone atata… Sunt sigur ca am sa-l cumpar, pe langa Note II-ul meu e infinit mai bun: FullHD, materiale de calitate, waterproof, lte, nfc etc etc…

    @Zaone, sunt sigur ca iti vei schimba parerea dupa ce il vei tine in mana!

  6. @Victor Bulgar: Nu intentionez sa il tin in mana. Va avea un viitor scurt si va fi dat rapid uitarii. Nu ma convinge ca e bun, ai mai sustinut tu produs care au fost uitate mai repede decat puteai sa le spui numele.

  7. pe lumea aceasta nu exista doar marul si samy.Iata ca mai exista si SONY sau HTC. Bravo Sony !!! Sper sa te am in buzunar cat mai repede.

  8. Real cred ca te inseli,Sony repet face Telefoane foarte bune si acest Xperia z arată cât de tare este cel puțin rezoluția bate tot (442 ppi)ops oare cum se vede pe un display bravia engine full hd.
    Nu fiti rai chiar arata f bine din punctul meu de vedere.

  9. Interesant telefonul!Are sticla si fata si spate ,configuratie buna,ecran tare ,pare interesant.Oricum iphonul 5 e super.Nu imi place androidul.

  10. Nimic interesant un telefon din lunga lista android de iP killer. Dar apare S4 care intradevar este belea( deja este pe youtube).

  11. lunile astea o sa tot apara androiduri bune si frumoase si mai performante decat i5 care momentan e cel mai bun de la apple…..singura chestie la android este sistemul de operare dar nu e diferenta foarte mare intre android si ios , am eu un prieten care e fan android si se pricepe in tot felu de chestii in domeniu asta si mia facut cateva demonstratii de am ramas masca si chiar ma pus sa testez niste aplicatii cu ce am apple si au bubuit 🙁 pe cand dispozitivul lui mergea , deci conteaza mult ce fel il costumizezi………..
    una peste alta dispozitivele in sine sunt mult mai bune decat ce are apple acum , am spus dispozitive pentru ca o sa vedeti in cel mai scurt timp alte lansari bune………
    cat despre designe sa fim seriosi , cu ce e asa deosebit i4 sau i5 fata de celelalte telefoane ca cel putin me mine m-au plictisit cu acelasi designe mereu .

  12. @dan barbulescu
    sony bravia engine a apus demult
    serios acuma , stagneaza de prin 2000
    au cumparat ericcsson (sau prin asociere) si nu a dus la nimic bun
    nu au fost in stare sa scoata un os propriu
    ce nu am inteles eu niciodata e ca fac niste telefoane super scumpe care nu isi merita pretul
    dar nici nu invata nimic din asta
    nu am mai vazut un telefon sony la cineva cred ca de vreo 3 ani

  13. @Zaone
    Nu e o bucată supradimensionată de plastic, căci are sticlă faţă-verso. Sunt sigur că te-ai uitat la video înainte să scrii despre el… Dacă nu, uită-te!

  14. @Zaone
    Nu mă refeream la parerea ta depre design, ci la faptul că eşti dezinformat. Nu e din plastic.
    Nu mă interesează să-ţi schimbi părerea, ci să nu dezinformezi afirmând că e din plastic, când, de fapt, nu este. Nu toţi cititorii blogului ştiu engleză, aşa că interpretarea ta asupra video-ului e foarte importantă şi trebuie să fie corectă, indiferent de nivelul de obiectivitate. E blogul tău, părerea ta public exprimată, nu are nimeni ce comenta, dar nu inventa informaţii pentru a denigra. O poţi face şi cu informaţii adevărate!

  15. @Zaone
    1. Apelativul pe care l-ai folosit împreună cu exprimarea fac parte din sfera limbajului colocvial, care nu are ce căuta aici. Tu eşti SINGURUL din toată comunitatea care ar trebui să afişeze o oareşce urmă de respect pentru oricare dintre cititori/comentatori. Eu dacă nu respect pe cineva, îmi ştergi comentariul, tu dacă nu mă respecţi pe mine, vede toată lumea şi ia exemplu.
    2. Informaţia inventată este cea că ar fi făcut din plastic. Având în vedere ca nu apare pe nicăieri, oficial, în afară de comentariul tău, înseamnă că e scornită de tine!
    3. Apropo, vorbim aici despre Sony Xperia Z, de unde a apărut “Lenovo” în discuţie?!

  16. @icetkk: Cauta mai adang, Lenovo nu a specificat toate materialele din care e facut terminalul ala, asta nu inseamna ca ele nu exista. Ok, domnule?