Prima Pagina Android CES 2013: Toshiba prezinta probabil cel mai destept smartwatch

CES 2013: Toshiba prezinta probabil cel mai destept smartwatch

  Anul 2013 ar putea fi anul smartwatch-urilor, extrem de multi producatori importanti prezentand sau pregatindu-se sa prezinte asemenea dispozitive. In acest joc intra si cei de la Toshiba, care la CES 2013 au prezentat un smartwatch interesant, capabil sa se conecteze la iDevice-uri si terminale Android. Smartwatch-ul este capabil sa va afiseze pe display-ul OLED notificari pentru apeluri, mesaje text, email-uri, sau intrari din calendar, insa veti vedea si stiri din news reader, informatii despre vreme, sau chiar directionari prin GPS.

  Dispozitivul preia de la smartphone informatiile despre data si ora, iar partea interesanta este ca Toshiba va lansa un magazin in care va vinde utilizatorilor diverse optiuni ce pot fi personalizate cu ajutorul unei aplicatii speciale. Ceasul destept foloseste un procesor ARM pentru a rula totul si este echipat cu o serie de senzori care optimizeaza luminozitatea ecranului in functie de lumina ambientala si unghiu din care este el privit, iar un senzor aflat la baza sa se sincronizeaza cu pulsul proprietarului, dispozitivul fiind automat blocat cand este utilizat de alta persoana.

  Ca sa fiu sincer nu imi place absolut deloc design-ul smartwatch-ului, insa trebuie sa recunosc faptul ca acesta este unul dintre cele mai destepte ceasuri de acest gen. Din pacate nu se stie cand ar urma sa ajunga pe piata sau cat va costa, insa Toshiba are un produs grozav la CES 2013.

 • Witchmaster

  Arito bancul cu iepurașul și tortulețul de morcovei? Cam așa și cu acest ceas!

 • B06DAN

  o curea metalica mergea la cesul acesta

 • tef

  Este doar inceputul. Si prima tableta a fost butucanoasa pentru ca dupa 2-3 ani sa avem ipad mini de 0,7mm. Va urma batalia producatorilor de componente pentru a scoate procesoare cat mai eficiente si mai mici pentru aceste ceasuri, displayuri cat mai bune, baterii cat mai rezistente samd. Daca il scoteau direct pe ala cat o fisa de 5 mii iar nu era bine.

 • iClever

  Poate 0.7 inch, nu mm

 • tef

  Vroiam sa zic 0,7 cm – are 7,2 mm grosime sau 0,28 inchi. Oricum nu asta era ideea.

 • Mihai B.

  Design-ul nu este foarte reusit, dar foarte destept acest smartwatch. Sper sa fie lansat cat mai curand, dar pana atunci raman la iPod Nano 6th si cureaua de mana .