Automatul de Mac-uri oferta studentilor din Drexel posibilitatea de a inchiria un MacBook cand au nevoie

  In Romania automatele de mancare sau bauturi sunt extrem de comune in ziua de astazi, insa in SUA universitatile duc totul la un alt nivel, oferind studentilor automate de Mac-uri. Trei universitati din SUA deruleaza un program prin care le ofera studentilor posibilitatea de a inchiria MacBook-uri pentru a isi face temele academice. In imaginile din acest articol aveti prezentat unul dintre automatele puse in discutie, acesta avand 12 Mac-uri disponibile si in baza unei carti de identitate scolare elibereaza cate un Mac pentru 5 ore oricarui student sau profesor.

Drexel University Libraries launched a new innovative library service on Tuesday, December 4, 2012, providing a dozen Apple MacBook laptops for loan anytime to anyone with a Drexel ID through a self-service kiosk. This kiosk is located in the Bookmark Café, a Libraries’ 24-hour space within W. W. Hagerty Library, at the corner of 33rd and Market Streets. 

  Implementarea acestui serviciu s-a facut la cererea studentilor si deocamdata nu se stie care sunt costurile lansarii sale. Studentii beneficiaza, aparent, gratuit de MacBook-uri pentru cele 5 ore si teoretic ar trebui sa poata inchiria ori de cate ori doresc produsele.