Prima Pagina Macbook Automatul de Mac-uri oferta studentilor din Drexel posibilitatea de a inchiria un...

Automatul de Mac-uri oferta studentilor din Drexel posibilitatea de a inchiria un MacBook cand au nevoie

  In Romania automatele de mancare sau bauturi sunt extrem de comune in ziua de astazi, insa in SUA universitatile duc totul la un alt nivel, oferind studentilor automate de Mac-uri. Trei universitati din SUA deruleaza un program prin care le ofera studentilor posibilitatea de a inchiria MacBook-uri pentru a isi face temele academice. In imaginile din acest articol aveti prezentat unul dintre automatele puse in discutie, acesta avand 12 Mac-uri disponibile si in baza unei carti de identitate scolare elibereaza cate un Mac pentru 5 ore oricarui student sau profesor.

Drexel University Libraries launched a new innovative library service on Tuesday, December 4, 2012, providing a dozen Apple MacBook laptops for loan anytime to anyone with a Drexel ID through a self-service kiosk. This kiosk is located in the Bookmark Café, a Libraries’ 24-hour space within W. W. Hagerty Library, at the corner of 33rd and Market Streets. 

  Implementarea acestui serviciu s-a facut la cererea studentilor si deocamdata nu se stie care sunt costurile lansarii sale. Studentii beneficiaza, aparent, gratuit de MacBook-uri pentru cele 5 ore si teoretic ar trebui sa poata inchiria ori de cate ori doresc produsele.

 • Susp3kt

  Ai nostri ar “inchiria”tot tonomatul cu Mac-uri:))

 • Deleteplz

  Nu prea inteleg, din poza, “automatul de mac-uri” este subtire, iar mac-urile vad ca sunt bagate in el, nu ar trebuii sa le “vezi” in spatele automatului?

 • Hybrid

  Si da nu le returnezi ? 🙂

 • A.Craciun

  Alta nivel pe la aia, dar si universitatile cred ca sunt de preatigiu

 • totomess2001

  de asta imi vine sa plang cand ma gandesc la zombi din tara noastra care ar trebui sterilizati, daca nu vezi copii pe etno, vezi toti ruptii de la sate coxati la 7 dimineata, “taranii” de la oras cum urla din masini ca de … s-a adunat “gasca”, si tot poporu asta care in proportie de 80 e manelizat si obosit de chefurile din “sufragerie” … 🙂 Pe scurt, la noi niciodata

 • Sorin

  Probabil trebuie sa ai un card de student si pe baza lui vad la cine e un anumit computer intr-un anumit interval orar.

 • Danpuf

  Oare nu e mai simplu sa furi un card de student decat un mac?

 • Si in bibliotecile din Romania au 2-3 calculatoare (cei drept vechi.. Dar..nah) si le poate folosi cei care au abonament la biblioteca respectiva.