CES 2013 are si partile sale ciudate

  La CES 2013 au fost prezentate lucruri grozave, cel putin pana acum, insa asta nu inseamna ca acolo nu se regasesc si cate lucruri mai putin obisnuite. Printre ele se numara si un set de carcase pentru iPhone care sunt “captusite” cu blana de iepure, acesta fiind fara discutie unul dintre lucrurile neobisnuite despre care va vorbeam. Nu stiu cine ar fi dispus sa achizitioneze o asemenea carcasa pentru terminale iPhone, insa din moment ce ele sunt produse, atunci sigur exista cineva interesat de ele.

10 COMENTARII

  1. Toti fustrati comenteaza aiurea gen tavi care cu siguranta nu dispune de o situatie materiala buna incat sa isi permita un iphone bun penibil mai bine stai jos 4

  2. Lool dar fiecare cu gustul lui dar dc sa te iei de un posesor de iphone doar pentru simplu fapt ca e scump si unii nu poate sa il cumpere e chiar ansurd

  3. Ion incearca sa intelegi o chestie , sa ai iphone nu inseamna ca esti cocalar. Esti cocalar cand iti iei iphone doar pentru maru de pe spate si sa vada altii ce “smecher” esti tu.

  4. Nu un iphone sau orice alt telefon scump/ieftin il face pe om cocalar!Cocalar se face singur prin felul sau de a fi si prin ceea ce exprima fata de ceilalti,nu inteleg ce legatura au telefoanele sau alte marci de masini,haine etc…cu cocalarismul?