Prima Pagina aplicatii PodDJ – aplicatia dezvoltata de catre Pod2G (Video)

PodDJ – aplicatia dezvoltata de catre Pod2G (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VzdiezrSg0U[/youtube]

  PodDJ este aplicatia dezvoltata de catre hackerul Pod2G in ultimele luni si ieri v-am spus ca el a renuntat la dezvoltarea solutiilor de jailbreak pentru iOS in ideea de a isi sustine proiectul. Aplicatia este dedicata disk jockey-ilor si le ofera acestora posibilitatea de a utiliza o aplicatie pentru iPad pentru a mixa. Pod2G a facut un website pentru aplicatia sa si acolo listeaza toate functiile importante ale sale, el sustinand ca PodDJ este cea mai buna aplicatie pentru mixaj folosind o tableta iPad.

PodDJ is a new DJ application that transforms your iPad into a real mixing engine. Thanks to the design and the perfect fluidity of the display, you will be facing the most realistic virtual turntable you have ever seen. Moreover, iTunes library music becomes available directly without any loading delay and with the highest fidelity sound processing. Discs and controls have been thoughtfully placed in a way that your hands will cover every feature you need as quickly as possible without the requirement of any additional device to achieve a perfect mix.

  Aplicatia PodDJ este disponibila pentru download la pretul de 6$ in App Store-ul din Noua Zeelanda, iar in App Store-ul din Romania ar urma sa ajunga la un pret asemanator, dar in euro. Pod2G spera ca aplicatia sa sa fie achizitionata de catre cei care doresc o solutie de jailbreak, acest lucru se va intampla cu siguranta, insa am convingerea ca aplicatia isi merita banii.