Backup Contacts iti permte sa salvezi si sa partajezi rapid contactele din iDevice-ul tau

  iOS-ul este departe de a fi perfect, are unele lipsuri, mai mult sau mai putin importante, care sunt destul de suparatoare in momentul in care sunt intalnite. Imposibilitatea de a salva contactele din terminal pe cartela SIM sau de a le exporta complet prin email este unul dintre aceste lipsuri si multi utilizatori s-au plans de incapacitatea celor de la Apple de a implementa nativ in iOS un sistem care exista la alte telefoane de ani de zile. Desi Apple, probabil din ratiuni ce au legatura cu proprietatea intelectuala, nu poate implementa un asemenea sistem, aplicatii precum Backup Contacts efectueaza rapid aceeasi functionalitate.

Backup Contacts is the easiest way to backup and restore your contacts all from your phone without needing a computer or synchronization. You can backup all your contacts with a single touch and send yourself as a .vcf attachment via email. All contacts can then easily be restored any time by simply opening .vcf file in your mailbox.

  Aplicatia salveaza contactele din terminalele noastre si le trimite prin email in format .vcf, noi putand-o folosi pentru a le transfera intr-un alt iDevice, sau eventual intr-un alt telefon folosind un utilitar dedicat. Desi prin iCloud putem transfera contacte intre iDevice-uri, din pacate nu le putem descarca pe toate, ele ramanand disponibile doar in terminale is in iCloud, aplicatii precum Backup Contacts fac acest lucru fara probleme. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Backup Contacts ( save contacts , export and restore with one tap )

Gratuit

s





Developer: Giacomo Guglielmi
Categoria: News


Descriere: PROMO ONLY FOR TODAY

THE FIRST 5 COMMENTS WILL GET THE “PRO” VERSION FOR FREE.
To participate send an email to redstudios.one @ gmail.com with the text of the review and your nation. Thanks

PROMO O…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.9 Mb