Posesorii de terminale iPhone 5 genereaza cel mai mare trafic de date mobile in Europa

  iDevice-urile au fost intotdeauna recunoscute drept terminale care genereaza extrem de mult trafic de date mobile, in momentul de fata ele fiind in topul terminalelor mobile cu care se acceseaza internetul. Daca este sa impartim totusi rata de utilizare, un nou studiu dezvaluie faptul ca in Europa posesorii de terminale iPhone 5 genereaza cel mai mare trafic de date. iPhone 5 este lider cand vine vorba despre traficul de date consumat de terminalele mobile, iPhone 4S il urmeaza cu trafic injumatatit, insa daca vorbim despre upload, atunci Samsung Galaxy S III-ul ocupa prima pozitie si iPhone 5 se claseaza pe locul 3.

  In ceea ce priveste tabletele, Samsung Galaxy Tab 2.0 10.1 inch genereaza mai mult trafic de date date decat tabletele iPad, iar per total smartphone-urile sunt mai des utilizate pentru a acesa internetul. Informatiile furnizate de catre studiu sunt foarte interesante, mai ales in conditiile in care la nivel global rata de utilizare a internetului de pe terminale mobile este complet diferita. Europa este recunoscut ca fiind un taram in care Android-ul este foarte popular si acest lucru se observa usor.

9 COMENTARII

  1. sincer ma incanta situatia de fata dar inca nu a murit de tot fanul apple din mine si cred ca daca nu erau probleme cu jb probabil altfel statea situatia , cat despre tablete sincer sunt incomode rau fata de smartphone-uri …..ma refer la faptu ca iti rupe mainile in doua dupa cateva zeci de minute de utilizare , singurul motiv pentru care mai folosesc tableta cand intru pe net este ca se vede mai mare dar renunt destul de repede…….

  2. Ca si Julien, m-am trezit la fel cu un consum destul de ridicat, dar nu mi-am facut griji deloc pentru ca am Internet nelimitat. iPhone fara Internet e ca nunta fara lautari. 🙂

  3. majoritatea amicilor au avut iPhone de la 3Gs pana in prezent. Absolut toti care au trecut la iPhone 5 sau plâns ca dispare traficul de date mult mai repede. 2 dintre ei s-au trezit si sunati de operatori ca au facut trafic peste noapte de peste 1GB.
    Concluzia mea, raportul este bun dar nu pentru utilizatori din păcate

  4. Da, pentru ca iPhone 5 ofera conexiuni de date mai rapide. Navighezi mai repede pe internet, incarci mai mult continut, consumi mai mult trafic de date.