Apple ar fi vandut pana in 63 de milioane de iPhone-uri in Q4 2012

  Sezonul sarbatorilor de iarna este unul dintre cele mai profitabile pentru compania Apple si analistii americani estimeaza ca pana la 63 de milioane de iPhone-uri au fost vandute in lumea intreaga. Cei de la Fortune au intrebat principalii analisti din SUA ce estimari au ei cu privire la vanzarile de terminale iPhone, iar majoritatea sustin ca intre 43 si 63 de milioane de iPhone-uri au fost vandute in ultimele 3 luni ale anului 2012. 57 de analisti au fost chestionati de catre Forbes in legatura cu vanzarile de terminale iPhone, 33 dintre acestia, profesionisti, lucrand la companii importante din SUA, 24 fiind independeti.

  Media estimarilor profesionistilor este de 47.6 milioane de iPhone-uri vandute in Q4 2012, in timp ce media independentilor este 52.3. Cea mai mare estimare a fost facuta de catre romanul Nicolae Mihalache, care a afirmat ca Apple ar fi vandut pana la 63 de milioane de terminale iPhone, iar peste exact o saptamana vom afla adevarul.

4 COMENTARII

  1. Mihalache ala consuma substante interzise. De altfel Apple o sa declare sigur o cifra mai mare decat media analistilor – mai trebuie sa-i si credem, dupa cate problem au avut si iPhone 5 si iOS6.