Prima Pagina Apple O instanta din Olanda decide ca unele tablete Samsung nu incalca brevetele...

O instanta din Olanda decide ca unele tablete Samsung nu incalca brevetele de inventie ale Apple

  Anul trecut o instanta din Marea Britanie a decis ca unele tablete ale Samsung nu incalca brevetele de inventie ale Apple si a obligat compania americana sa faca public acest lucru pe propriul website, dar si in cateva ziare de mare circulatie. Citand decizia din Marea Britanie, o instanta din Olanda a decis astazi exact acelasi lucru intr-un proces intentat de catre Samsung companiei Apple in cursul anului trecut. O instanta din Haga a decis astazi ca Samsung  Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9 si Galaxy Tab 7.7 nu incalca brevetele de inventie ale Apple, desi forma lor este asemanatoare cu cea a tabletelor iPad.

A Dutch court, citing previous decisions in British courts, has ruled that some Samsung Electronics Galaxy tablets do not infringe an Apple design. Wednesday’s ruling by a district court in The Hague concerned the rounded corners of Samsung’s Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, and Galaxy Tab 7.7. “We continue to believe that Apple was not the first to design a tablet with a rectangular shape and rounded corners and that the origins of Apple’s registered design features can be found in numerous examples,” Samsung said in a statement.

  Practic Apple pierde un nou proces impotriva celor de la Samsung si in ciuda victoriei din SUA, compania deocamdata nu a primit vreun cent din miliardul acordat de catre un juriu format din americani.

 • Anonymous

  Nici nu o sa primeasca ceva – jumatate din patentele in discutie I-au fost deja invalidate lui Apple, iar restul o sa urmeze.
  Decizia este oricum atacabila la curtea suprema.

 • MMVVDD

  Era si cazul sa nu admita in instanta ca incalca brevetele de inventie ale apple, nu de alta dar mai nou apple se axeaza numai pe procese ca de iOS mai putin se ocupa mai nou, puteau sa faca de exemplu iPhone 5 cu procesor de 1,4 quadcore, macar cat un samsung s3 sau HTC oneX. Eu zic sa faca iOS 6.1 mai bun ca in ultima vreme cam lasa de dorit unele aplicatii si mai ales sistemul de operare care incepe sa aiba bug-uri cam mari pentru telefoane

 • Klaudinho

  Cred ca la inalta curte ar trebui sa se judece 🙂

 • Mihai

  CE FACI BA CU PROCESOARE CU 5235135 DE NUCLEE DACA 2 NUCLEE FUNCTIONEAZA PERFECT ? PE SAMs,SUNGU ALA NENO.ROCIT NICI CU i7 NU SCAPI DE LAGU I.NFECT! DUTE SI CUMPARA DIN ALTA PARTE,LASA-NE PE NOI,FRAI,ERII CU APPLE.SI,CTIR

 • motoi bogdan

  @MMVVDD tu esti constient ca un pentium 3 obosit la 800mhz iti bate lejer orice cpu quad core din orice telefon in ceea ce tine strict partea de CPU? 🙂
  Si da, este single core, este tactat la doar 0.8Ghz si este vechi de vreo 14 ani. Pana iti dai seama cum de e posibila “minunea” tind sa reamintesc ca numarul nucleelor sau frecventa lor de tact este absolut ne-esential comparat la CE FACE ACEL PROCESOR in fiecare “bataie” de tact.
  Eu imi doresc sa scoata apple+intel un iphone cu procesor atom dual core pe cand or avea cei cu android chestii cu 8 nuclee cat sa inceapa toti pe forum-uri ca iphone e varza dar sa “moara de ciuda” vazand review-uri cu procesorul “doar” dual core care bate solutiile tegra&co.