iPhone Mini concept si o comparatie cu iPhone 5

  De mai bine de o saptamana analistii americani afirma ca Apple urmeaza sa lanseze anul acesta un iPhone Mini care ar urma sa aiba un ecran mai mic decat cel din iPhone 5, dar si un design diferit. Ei bine, in imaginile din acest articol aveti o comparatie facuta intre iPhone 5 si potentialul iPhone Mini, iar dispozitivul se prezinta extrem de bine. Desigur ca iPhone Mini ar urma sa aiba si un design diferit de cel al iPhone 5, insa acest detaliu a fost dat uitarii de catre designer-ul care a conceput totul.

 

21 COMENTARII

  1. Pacat ca nu merg pe ideea de baza (iPod nano 6th) cum era gandit de Steve . Daca e mini renunti teoretic la unele functii…

  2. Deja copiaza pe samsung, de la S3 la S3 mini, trebuie sa ii dea samsung in judecata pentru copiere de telefoane de la iPhone la Iphone mini

  3. eu nu sunt de acord cu iphone mini. eu zic mai bine sa se concetreze la urmatorul iphone sa fie de calitate, sa nu se mai ia vopseaua de pe el, decat sa faca alte balarii.. eu zic ca cine vrea calitate e dispus sa dea banii astia pe un iphone normal, nu sa apara tot felul de low budget. Imi place strategia lor, un telefon/an, decat 20 si toate proaste (de ex samsung)

  4. poate ti-o place tie sau mie, dar se pare ca restul se muta incet incet la samsung si apple trebuie sa faca ce vrea piata. A se vedea ipad mini.

  5. Dan, am vazut la un coleg un I5 curatat de vopseaua laterala, complet, insa imi este greu sa spun cu ce solvent a facut asta! Arata bine si argintiu!

  6. Eu as cumpara asa ceva. Daca ar avea un ecran de 3.7 inch 1,5 gb ram si procesoru din iphone 5 ar fi chiar marfa. mie nu mi place i5 pt ca mi se pare prea lung.

  7. E un iphone4/4s cu design schimbat,sau un iphone 5 mai scurt,dar cred ca prima varianta,parerea mea e ca e foarte putin probabil sa se intample asta

  8. banda laterala se curata cu smirghel de polish… nu stiu daca am este scris corect smirghel 🙂 este si un video pe youtube cu tutorial…

  9. Eu cred ca nu se va lansa asa ceva niciodata.Daca il vor lansa trebuie sa fie undeva la 700-900 de lei adica componente mult mai slabe si ecran de calitate inferioara.Deobicei Apple ridica standardele pe piata.Cu un astfel de device le vor scadea dramatic.Totusi n-ar fi rau sa ofere cat de cat experienta iphone si celor care nu-si permit sau nu vor sa dea multi bani pe un telefon.Asa s-ar mai imputina comentarile de genul “iphone naspa galaxy abcdxyz e cel mai tare” si ei n-au atins niciodata un iphone,doar din poze.

  10. HAhaha, este un 4/4s cu spatele de 5….se gasesc si pe net acest gen de carcase 😛 iar antena este vopsita… asa a iesit conceptul de i5 mini sooooo….