iPhone-urile au inregistrat vanzari mult mai mari fata de terminalele Galaxy S in ultimii aproape 3 ani de zile

  Pentru a evidentia succesul terminalelor iPhone in fata terminalelor Android, un analist american s-a gandit sa compare vanzarile produselor Apple si pe cele ale smartphone-urilor high-end ale Samsung. El a facut o comparatie pentru perioara iunie 2010 – decembrie 2012 si a pus in balanta vanzarile terminalelor : iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, Samsung Galaxy S I, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note si Galaxy Note II. Practic 3 terminale iPhone sunt comparate cu 5 terminale Galaxy, iar diferentele sunt foarte mari.

Although undoubtedly Samsung’s Galaxy lineup has been tremendously successful, given the sudden negative sentiment related to iPhone, we thought it would be interesting to compare Galaxy sales vs. iPhone sales over the last two and a half years.

  In cei 2 ani si jumatate, 3 terminale iPhone au fost vandute in 219 milioane de exemplare, in timp ce 5 terminale Samsung au fost vandute in 131 de milioane de exemplare. Diferenta in ceea ce priveste vanzarile este foarte mare si trebuie luat in calcul faptul ca Apple are listate mai putine dispozitive. Desigur ca nici cifrele celor de la Samsung nu se raporteaza la cifre sigure ci la vanzari in canalele de distributie, iar la Apple vorbim despre vanzari direct catre clienti. Oricum ar fi prezentat totul, trebuie sa tineti minte ca vorbim despre estimari, deoarece Apple nu isi publica cifrele de vanzari pentru fiecare iPhone in parte, iar Samsung spune doar cat vinde catre magazine, si nu direct catre clienti.