Tempus – un Music Player neconventional pentru LockScreen-ul iPhone-ului si al tabletei iPad (Video)

[youtube]http://youtu.be/XpyARTNa7JQ[/youtube]

  Tempus este un music player lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti asculta muzica din iDevice-urile voastre direct in LockScreen. In clipul video de mai sus aveti o prezentare a tweak-ului si observati ca simple gesturi deschid interfata tweak-ului si ne permit sa navigam printre paginile gandite de catre dezvoltator pentru el. Tempus este activat fara ca iDevice-ul sa fie debloca, toata muzica fiind accesata din Lockscreen, impreuna cu toate informatiile despre melodii si artisti.

  Tempus are o interfata intuitiva si atragatoare, ofera pentru noi toate optiunile aplicatiei Music, plus informatii detaliate in legatura cu melodiile. Tempus are integrata conectivitatea cu retelele de socializare Facebook si Twitter, poate afisa versuri si artwork, iar per total este un music player aproape complet. Tempus este compatibil cu iOS 5 si iOS 6, iar in Cydia il gasiti la pretul de 2$ in repo-ul ModMyi.

Compatible with iOS5 and iOS6 on all iPads, iPhones and iPod touches! Tempus is fully featured music player, built right into your lock screen! Tempus allows you to access your full music library without even unlocking your device! With a simple gesture you can <strong>slide the clock down and reveal Tempus. You can also reveal music controls and brightness bar by sliding the clock right and left! It’s beautiful, intuitive, and accessible right away.

4 COMENTARII

  1. Nu functioneaza pe iP4 cu ios 5.1.1. Blocheaza ideviceul. Noroc ca aveam si o slta metoda de al debloca ca altfel ramanea sa fac restire