Iata cum poti muta aplicatii in folderul Newsstand fara a face jailbreak (Video)

[youtube]http://youtu.be/MGsy_skhEQc[/youtube]

  Daca intr-o buna zi va plictisiti si decideti ca doriti sa va complicati fara rost viata, atunci am pentru voi o metoda prin care puteti muta aplicatiile din Springboard in folderul Newsstand, care in mod normal este dedicat doar abonamentelor pentru reviste. Metoda este complicata si necesita foarte multa rabdare pentru a functiona, insa partea buna este ca in acel folder puteti plasa oricate aplicatii doriti. Problema cu aceasta metoda sta in faptul ca la resetarea terminalului toate aplicatiile din Newsstand vor fi relocate in Springboard, iar fara a face un reboot nu le puteti muta de acolo.

  Daca totusi sunteti indeajuns de curajosi pentru a va bate capul cu acest proces, atunci mai jos aveti listati pasii pe care trebuie sa ii urmati.

  • Plasati iconita Newsstand in a doua pagina de aplicatii a Springboard-ului.
  • Mergeti la pagina aplicatiei pe care doriti sa o mutati, apasati butonul Home si apoi foarte rapid apasati in dreptul iconitei aplicatiei si tineti degetul pe ecran. Dupa ce Springboard-ul revine la prima pagina, faceti un swipe rapid la a doua pagina si teoretic iOS-ul ar trebui sa fia ctivat deja modulul de mutare/stergere a aplicatiilor.
  • Selectati iconita Newsstand, apoi apasati butonul Home, iar aplicatia ar trebui sa fie automat mutata in folder.

  Daca ati facut totul corect, ar trebui sa aveti iconitele mutate in Newsstand si nu uitati ce v-am spus la inceputul articolului in legatura cu functionalitatea metodei.