Prima Pagina Apple Apple urmeaza sa lanseze doua iPhone-uri cu ecran de 4 inch in...

Apple urmeaza sa lanseze doua iPhone-uri cu ecran de 4 inch in 2013

  Dupa zvonuri privind iPhone Mini si iPhone-ul cu ecran de 4.8 inch, iata un zvon care se va transforma cel mai probabil in realitate in vara acestui an. Cei de la Digitimes sustin ca doua terminale iPhone cu ecrane de 4 inch si tehnologie in-cell urmeaza sa fie lansate in vara acestui an, iar zvonul este fara indoiala extrem de plauzibil. Apple dezvolta in continuare un iPhone ce are o diagonala mai mare de 4.8 inch, insa dispozitivul nu va ajunge pe piata in 2013, dar probabil nici in 2014.

Apple is planning the release of two iPhones in 2013 that are likely to be sized 4-inch and feature in-cell technology, according to industry sources. Previously it was said that Apple would release a lower-cost version of its iPhone with a bigger screen in 2013. But the sources claimed that Apple is indeed developing an iPhone with a bigger screen, but that will not be among the models to be lancuhed this year. One of the two versions to be introduced this year will target the midrange market segment, but both will adopt in-cell touch technology.

  In ciuda faptului ca partenerii Apple au avut probleme in a produce indeajuns de multe componente pentru iPhone 5, terminalul a avut vanzari puternice si terminalele ce urmeaza sa apara vor fi cel mai probabil la fel de populare. Daca va intrebati ce fel de iPhone-uri vor ajunge pe piata in vara, va spun ca iPhone 5S si un iPhone 5 cu 8 sau 16 GB spatiu de stocare isi vor face aparitia in ofera Apple.