iPhone Math cu ecran de 4.8 inch si alte doua noi modele ale iPhone ar urma sa fie lansate in 2013

  iPhone Math, oricat de stupida ar fi denumirea in sine, este dat ca fiind posibilul viitor nume al unui iPhone cu ecran de 4.8 inch pe care Apple ar urma sa il lanseze anul acesta. Dispozitivul ar urma sa ajunga pe piata impreuna cu iPhone complet nou, dar si cu un iPhone 5S, toate aceste terminale urmand a face Apple ceva mai competitiva in fata Samsung. iPhone Math si iPhone 5S ar urma sa fie echipate cu camere de 8 megapixeli si ar urma sa fie lansate in luna iunie pe piata, in timp ce iPhone-ul misterios ar urma sa aiba o camera de 12 megapixeli si ar urma sa ajunga pe piata pana la sfarsitul anului.

The shipments for components, including touchscreens and cameras, will start rising significantly in March, and iPhone manufacturers will begin production in late April. Hence, Apple’s suppliers will see major growth in 2Q 2013.  Hon Hai Precision Industry Co. Ltd. will undertake 90% of the manufacturing orders, and Largan has received orders for 8 million camera lenses. Fujikura, Flexium and Zhen Ding will share production orders for printed circuit boards.  Foxconn Technology and Coxon will provide molding parts for Apple’s new models; Foxlink will continue to offer connectors; Hon Hai Precision’s Microelectronics Technology will start designing 4G network solutions for Apple.

  Se pare ca Apple a testat destul de mult iPhone-ul cu ecran de 4.8 din moment ce atat de multe persoane au auzit despre el, insa e putin probabil ca un dispozitiv de acest gen sa ajunga pe piata si motivele sunt multiple. E putin probabil ca Apple sa lanseze si 3 modele noi ale iPhone intr-un singur an, avand in vedere ca acest dispozitiv genereaza deja vanzari extrem de bune si lansarea a 3 produse noi nu ar tripla veniturile. iPhone Math este cu siguranta denumirea data unui prototip al unui viitor model al iPhone si nu va ganditi ca Apple ar putea sa aleaga numele pentru a lansa un produs.

  In concluzie, Apple are trei prototipuri ale iPhone-ului in lucru, iPhone 5S va ajunge cel mai probabil pe piata in vara, iPhone-ul cu camera de 12 megapixeli va fi cel mai probabil lansat in vara anului viitor, iar misteriosul iPhone Math cred ca va ramane doar un proiect deocamdata.