Prima Pagina Apple iPhone Math cu ecran de 4.8 inch si alte doua noi modele...

iPhone Math cu ecran de 4.8 inch si alte doua noi modele ale iPhone ar urma sa fie lansate in 2013

  iPhone Math, oricat de stupida ar fi denumirea in sine, este dat ca fiind posibilul viitor nume al unui iPhone cu ecran de 4.8 inch pe care Apple ar urma sa il lanseze anul acesta. Dispozitivul ar urma sa ajunga pe piata impreuna cu iPhone complet nou, dar si cu un iPhone 5S, toate aceste terminale urmand a face Apple ceva mai competitiva in fata Samsung. iPhone Math si iPhone 5S ar urma sa fie echipate cu camere de 8 megapixeli si ar urma sa fie lansate in luna iunie pe piata, in timp ce iPhone-ul misterios ar urma sa aiba o camera de 12 megapixeli si ar urma sa ajunga pe piata pana la sfarsitul anului.

The shipments for components, including touchscreens and cameras, will start rising significantly in March, and iPhone manufacturers will begin production in late April. Hence, Apple’s suppliers will see major growth in 2Q 2013.  Hon Hai Precision Industry Co. Ltd. will undertake 90% of the manufacturing orders, and Largan has received orders for 8 million camera lenses. Fujikura, Flexium and Zhen Ding will share production orders for printed circuit boards.  Foxconn Technology and Coxon will provide molding parts for Apple’s new models; Foxlink will continue to offer connectors; Hon Hai Precision’s Microelectronics Technology will start designing 4G network solutions for Apple.

  Se pare ca Apple a testat destul de mult iPhone-ul cu ecran de 4.8 din moment ce atat de multe persoane au auzit despre el, insa e putin probabil ca un dispozitiv de acest gen sa ajunga pe piata si motivele sunt multiple. E putin probabil ca Apple sa lanseze si 3 modele noi ale iPhone intr-un singur an, avand in vedere ca acest dispozitiv genereaza deja vanzari extrem de bune si lansarea a 3 produse noi nu ar tripla veniturile. iPhone Math este cu siguranta denumirea data unui prototip al unui viitor model al iPhone si nu va ganditi ca Apple ar putea sa aleaga numele pentru a lansa un produs.

  In concluzie, Apple are trei prototipuri ale iPhone-ului in lucru, iPhone 5S va ajunge cel mai probabil pe piata in vara, iPhone-ul cu camera de 12 megapixeli va fi cel mai probabil lansat in vara anului viitor, iar misteriosul iPhone Math cred ca va ramane doar un proiect deocamdata.

 • dorin andreescu

  Daca ar fi asta, este oribil. Dar bine ca nu va fi asa! Nu cred ca au viziune asa proasta astia de la apple! Este la fel de urat precum S3-ul ala oribil!

 • alszu

  Ar fi cam anapoda sa lanseze acum (in vara) un iphone cu un ecran 4.8, asta dupa ce anul trecut au scos un device cu un ecran de 4. Daca vroiau sa implementeze un ecran de 4.8 fii sigur ca o faceau inca de pe atunci, in locul celui de 4 inch.

 • noob

  Oricum tot degeaba ca nu sunt in stare sa ii oblige pe devs sa isi actualizeze aplicatiile pt ip5 mai ales pt nu stiu ce x rezolutie…o sa ai tel de 4.8′ cu rez de 3.5′

 • E nasol … momentan am ramas la 4S cu gandul sa-mi prelungesc abonamentul si sa iau 5S-ul. Sper sa nu iau o paleta de ping-pong.

 • Dani L.

  Mie imi pare cam aiurea sa scoti inca 3 device-uri in momentul in care 50% din aplicatii nu sunt adaptate la ecranul iPhone 5 …

 • Emy

  Un iphone care sa aiba rezolutia ecranului iPad mini cu o densitate de pixeli ceva mai mare Pentru a avea aplicatii gata compatibile ar fi mai logic

 • Pingback: Apple urmeaza sa lanseze doua iPhone-uri cu ecran de 4 inch in 2013 | iDevice.ro()

 • Pingback: Asa ar arata un iPhone cu ecran de 4.5 - 5 inch | iDevice.ro()

 • Pingback: Tim Cook considera ca 4 inch este dimensiunea ideala pentru ecranul iPhone-ului | iDevice.ro()