Prima Pagina Google Google ar putea produce un smartphone cu ecran flexibil

Google ar putea produce un smartphone cu ecran flexibil

  Ieri Google a anuntat rezultatele financiare pentru Q4 2012, iar CEO-ul Larry Page a facut cateva afirmatii interesante in conferinta audio ce a avut loc dupa prezentarea rezultatelor. CEO-ul Google a sugerat ca a sa companie ar putea lucra in momentul de fata la un smartphone ce are ecran flexibil, ar fi extrem de rezistent, insa ar include si tehnologia incarcarii fara fir, iar aici ne referim cel mai probabil la incarcarea prin inductie, disponibila deja in terminalele Nokia Lumia.

  X Phone este denumirea smartphone-ului pe care Google l-ar dezvolta impreuna cu Motorola, iar dispozitivul ar putea ajunge pe piata impreuna cu X Tablet, o tableta dezvoltata in aceleasi conditii. Google a achizitionat Motorola in principal din cauza portofoliului sau de brevete de inventie, insa vorbim despre o companie cu o traditie lunga in piata telefoanelor mobile, asa ca ne asteapta cateva produse interesante de la Google.

 • Emil

  Si utilitatea unui aseamnea ecran care ar fi?

  Sub ecranul unui telefon se gasesc zeci sau sute de componente care nu sunt flexibile. Deci vreau sa inteleg si eu logica productiei unui asemenea device inutil.

 • Radu

  De ce dupa televizorul cu lampi au mai apărut si alte tipuri de ecrane? Evolutie…

 • Luca

  O chestie buna in toate acestea poste fi ca:daca iti cade telefonul sa nu se mai sparga ecranul imediat.