Prima Pagina Apple Apple breveteaza sistemul de marire a textului prin apasarea pe ecranul iDevice-urilor

Apple breveteaza sistemul de marire a textului prin apasarea pe ecranul iDevice-urilor

  In iOS Apple a implementat o lupa digitala, adica un sistem care mareste portiuni dintr-un text, sau dintr-un alt continut multimedia, in momentul in care tinem degetul apasat pe o anumita portiune a ecranului. Sistemul este utilizat si pentru a muta linia de scriere a textului, iar acum Apple a brevetat intreaga tehnologie din spatele sau. Oficiul pentru brevete de inventie si marci din SUA a acordat recent un brevet de inventie companiei Apple, iar toti cei care utilizeaza vreo tehnologie descrisa in el pot fi actionati in instanta.

  iOS-ul nu este singurul sistem de operare pentru terminale mobile care utilizeaza aceasta interfata, insa nu se stie ce fel de implementare s-a facut in cazul altor terminale mobile. Nu este exclus ca Apple sa se foloseasca de brevet in viitor pentru a actiona in judecata producatori de terminale Android, insa pare putin probabil.

  • Ce mă enervează lupa aia

  • demyco79

    o sa breveteze orice, ca doar asa mai au si ei succes la bani, prin procese. cat tine de ultimul telefon, vai de mama lui – exterior e varza si interior e bun. am schimbat 2 pana acum, m-am convins de materialele folosite pt carcasa, asa ca m-am intors la 4s ( e cel mai bun).

  • Rares

    @demyco no way Sherlock