Prima Pagina accesorii In Q1 2013 Apple a castigat 1.8 miliarde de dolari din vanzarea...

In Q1 2013 Apple a castigat 1.8 miliarde de dolari din vanzarea de accesorii

  Apple are in magazinul sau o gama foarte variata de accesorii pentru propriile produse si poate va vine greu sa credeti acest lucru, insa ele genereaza venituri foarte bune. Conform rezultatelor financiare raportate ieri de catre Apple, 1.8 miliarde de dolari au fost generati doar de catre vanzarea de accesorii, si suma este mare. Apple nu spune si cat profit a facut doar din vanzarea de accesorii, insa procentul este cu siguranta mare, avand in vedere ca accesoriile nu sunt ieftine.

 • SorinTS

  Ba are chiar multe : huse , casti , deviceuri AirPlay, incarcatoare de masina , softuri , coperte, microfoane de studio , si alte zeci de chestii.

 • Pai a zis cineva ca nu are ?:))

 • Blue

  Si pe cine interesează ? Ca pe cumparatorul de rând , in nici un caz …. Sa da i mulți bani si calitatea sa aibă de suferit …

 • Lucian Palievici

  E si normal sa faca profit urias, un MIC exemplu: cablu adaptor Apple Lightning – Digital AV e 240 RON in magazin.
  Am pus MIC pentru ca acest cablu adaptor e cat o palma.

 • Swat

  @Lucian Palievici – da, dar ai un produs de super calitate, cum ar veni platesti pretul premium pentru un produs premium – sub genul asta de bulls#it isi vand accesoriile.
  Nu o sa cumpar niciodata accesorii originale, am luat dock-uri, cabluri, husa de ipad, husa de tel – intradevar, diferenta exista, dar nu se justifica in pret.

 • Octavian

  Q1 2013 my ass 🙂 e Q4 2012