Prima Pagina Apple Bill Gates sustine ca ai sai copii nu au cerut vreodata sa...

Bill Gates sustine ca ai sai copii nu au cerut vreodata sa li se achizitioneze produse Apple (Video)

  Anul trecut sotia lui Bill Gates a reafirmat faptul ca Bill Gates le oferea copiilor sai Zune-uri cand acestia cereau iPod-uri, si paparazzi americani au descoperit ca fiica lui Gates foloseste un iPhone. In ciuda acestor afirmatii si dovezi, Bill Gates a afirmat intr-un interviu recent ca ai sai copii nu au cerut vreodata sa le fie achizitionate produse ale companiei Apple. El a afirmat ca in familia sa Windows Phone-urile si PC-urile cu Windows OS sunt “iubite”, deci nu ar fi nevoie de produse Apple.

Well, they never asked. So I don’t know. It would be interesting if they did ask, but they love their Windows phones and they love their Windows PCs.

  Daca afirmatiile lui Gates ar fi fost singurele publicate in ultimul an, poate ar fi fost credibile intr-un fel sau altul, insa e greu de crezut ca ai sai copii nu au cerut vreodata un iPod sau iPhone.

 • Mervey

  Pai nu au cerut, si le-au luat singuri!

 • Tommy

  Sunt multumit de iphone doar ca butonul home este de aruncat nu prea merge si nu a mers nici cand era nou.la un tel premium nu este permis

 • john

  nu au cerut, dar sigur au avut bani sa-si ia :))

 • Vlad

  Va dati seama cum sa recunoasca marele Bill Gates ca al lui copii au cerut produse Apple.Eu cred ca si el foloseste produse Apple.Degeaba ca nu poti ignora calitatea si frumusetea produselor de sub marca marului muscat.In toate marile companii se folosesc produse Apple.Culmea am vazut odata pe facebook o postare pe pagina oficiala Samsung via iPhone.Inevitabil ajungi sa folosesti un iPhone,iPad,iPod sau Mac.Sunt prea tari sa le ignori.

 • Marcelino Dragus

  Normal ca nu au cerut n moment ce exista nokia lumia 920 si surface pro …. Au tot ce le trebuie

 • Mihai

  “Va dati seama cum sa recunoasca marele Bill Gates ca al lui copii au cerut produse Apple.” Si ce vroiai sa zica? E ca si cum presedintele de la pepsi ar spune ca bea in fiecare zi coca cola la munca. “Eu cred ca si el foloseste produse Apple”. Duh/:)? Logic ca foloseste. Microsoft a dezvoltat primele ei programe pe Apple II. De fapt, Microsoft inca fac programe pentru Mac. Unul din ele e Microsoft Office/:). “Culmea am vazut odata pe facebook o postare pe pagina oficiala Samsung via iPhone.” Asa si? “Inevitabil ajungi sa folosesti un iPhone,iPad,iPod sau Mac.Sunt prea tari sa le ignori.” La fel de inevitabil ajungi sa folosesti si produse microsoft, windows, nokia, intel, nvidia, google si alte firme de genu…sunt si ele prea mari sa le ignori. One more thing: “Degeaba ca nu poti ignora calitatea si frumusetea produselor de sub marca marului muscat.” De acord. Dar nu sunt singurii cu produse frumoase si de calitate. Cand dai pe orice PC mai mult de 40 de milioane sau pe telefon 20 doar nu te astepti sa primesti un produs pe punct de dezmembrare.

 • john

  si eu incepusem sa am probleme cu butonul home cam dupa 1 an si ceva la un ipod 3rd gen…nasoala chestie cu butonul…dar ce bine se simte cand il apesi :))

 • Henry

  Nu au cerut pt ca le era rusine si nu vor sa fie stersi din testament :)))

 • Gabytzu

  Saracii….:))…ce viața duc copii aia au bani garla dar folosesc produse de la Windows …ce sa faci soarta si destinul :)))

 • Oricum i-a prins niste paparazzi din America pe copii avand tablete si iphone in niste poze. Asa ca asta e bullshit cu “ei nu vor!”

 • incizie

  Asta e cum e cu tigarile, cand se apuca pustanu de fumat si il prinde ta-su ca fumeaza, il bate de il rupe, dar pustanu tot fumeaza, prin wc-uri, prin parc pe banca, cand ajunge acasa ia repede o guma si sa de cu parfum sa nu miroasa.

 • Inseamna ca familia lui duce o viata inapoiata si clasica cu windows :-)))

 • correct

 • :-)))

 • da

 • macheavel

  ce avansat est tu Adrian Paul ca ai iphone ,ai cumvva iq mai mare decat restul ?!?!

 • Florin

  @Adrian Paul: la faza cu “viata inapoiata cu windows” ai sfeclit-o rau de tot.Apple si Microsoft au doua ecosisteme cu avantaje si dezavantaje, dar intre ele e o egalitate pe care nimeni nu o poate contesta.Daca ai ales sa folosesti doar produse Apple, bravo tie! Eu de exemplu le folosesc pe amandoua ptr a beneficia de avantajele ambelor parti.(Windows 7 pe desktop, Windows Phone 8 si iPad 2)

  mi se pare o prostie sa ajungi sa fii obsedat dupa un anumit produs, mai ales la cat de rapid evolueaza tehnologia.
  Cheers!