Prima Pagina Apple 20.000 $ ar fi fost oferiti pentru o solutie de jailbreak pentru...

20.000 $ ar fi fost oferiti pentru o solutie de jailbreak pentru Apple TV 3

  Direct de la i0n1c, omul in care nu poti avea 100% incredere din cauza modului in care se comporta online, aflam ca 20.000$ ar fi fost oferiti pentru dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru Apple TV 3. Desi informatia nu poate fi confirmata in vreun fel, nu este exclus ca unii hackeri sa fi primit aceasta suma pentru un exploit descoperit in Apple TV 3 sau pentru dezvoltarea unei solutii de jailbreak, iar i0n1c sustine ca suma ar fi fost refuzata, ca fiind prea mica. Adevarul este ca donatiile generate de lansarea solutiilor de jailbreak depasesc aceasta suma, si nu este greu de crezut ca unul sau mai multi hackeri ar fi refuzat 20.000$.

  V-am spus si repet, dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru Apple TV 3 este o procedura complexa, extrem de greu de realizat, in principal din cauza faptului ca Apple a redus extrem de mult “spatiul de lucru” al hackerilor care exploateaza sistemul de operare. Toti hackerii dezvoltatori de solutii de jailbreak pentru iOS au spus inca de acum cateva luni de zile ca dezvoltarea unei asemenea solutii de jailbreak nu va fi simpla si iata ca in curand se va implini un an de cand Apple TV 3 este pe piata si dispozitivul ramane in continuare fara un jailbreak public.

 • NiceGuy

  La iphone inteleg JB dar la ATV 3 nu inteleg la ce te ajuta? Vezi filme moca de la apple sau cum?

 • Nici eu nu prea inteleg.

 • itvalentino

  Nu exact, dar poti sa pui xbmc si browser pe el. Poti vedea cu pluginuri filme in HD cand vrei tu , de pe reteaua ta si/sau de pe net , subtitrarea o descarci automat pe apple tv de la opensubtitle ( adio cautare pe net pe pc) – ai si vplay pe el
  De asemenea eu vad toate skyurile de la englezi si italieni, nemti si francezi – vre- o 70 canale HD cu un plugin facut inthe house, 6 canale usa HD cu ustvnow plus vreo 100 de uk cu filmon
  Cablul ramane pentru stiri si sport
  Asta pe appletv2
  Gandeste-te ca appletv3 e mult mai puternic , deci streamuri mai rapide , adio probleme de cache sau ram

 • Plex

  Nu intelegeti voi la ce ajuta,de exemplu poti instala XBMC si nu numai.Eu am apple tv 3 de 6 luni,are praful pe el de 2 degete,pur si simplu nu am la ce sa il folosesc,daca ar avea jailbreak,altfel ar sta lucrurile..

 • itvalentino

  Nu chiar – poti folosi telefonul sau macul mai nou pentru airplay
  Pe tel poti scoate tvuri de la filmon sau futubox (de aici am eu 70 canale hd – asta e cu plata si e browser based – adica arunci streamul din safari , poti inchide linistit telefonul si merge) – pentru filme in schimb ai doar itunesul sau , daca ai mac mai nou, faci airplay de pe el cand playezi un film si daca esti baiat destept , hbogo de pe telefon ( aici nu merge direct airplayul , dar daca esti inteligent exista o setare care iti scoate tot pe tv)

 • marius ciobanu

  Exact sa vezi filmele si absolut tot ce ai pe un PC pe televizor via Wi-Fi.
  Deocamdata poti face treaba asta Numai cu AppleTv2 cu JB pe el fara a beneficia de HD

 • mircea99

  “Itvalentino” îți las mail-ul meu ,mircea99@me.com poate mă ajuti si pe mine sa vad sky-le pe apple tv 2 .
  Multumesc

 • itvalentino

  Te contrazic – xbmcul scoate 1080p cu appletv2 – e de fapt un dualboot acolo si pentru xbmc ajunge 256 ram (atata are si primul raspberrypi)si trece peste limitarea de 720p a lui apple
  Verificat cu NASul meu , navix si icefilms

 • itvalentino

  Daca iti sacadeaza pe hd pe wifi exista 2 solutii
  1. schimba routerul – eu am un cisco 4200 v2 si se descurca bine)
  2. – recomand – trage cablu la el si ai rezolvat tot

 • itvalentino

  Ti-am trimis

 • dani

  intrebare: de ce sacadeaza filmele prin airplay? nu deranjant, dar sesizabil. am mai intalnit problema asta si la altcineva cu conexiune tot prin wifi. sa trec la conexiune cu cablu utp in apple tv? are cineva asa si imi recomanda?

 • dani

  …apple tv 3…

 • itvalentino

  Bineinteles
  Treci pe cablu – se vede clar diferenta
  De asemenea, daca tot ai iphone , ia si un router mai de doamne ajuta, daca nu e problema de pozitionare, ci de retea pur si simplu
  Utpul ar trebui sa-ti rezolve problema, totusi
  La mine merge fara probleme – atv 2 si atv 3

 • dani

  multumesc, asa o sa fac

 • Hybrid

  Mai asteptam sau deloc asta e,pana atunci le recomand celor care au iTV 3 si vor unfel de jailbreak sa foloseasca AirVideo (1080p mkv enconding aproape in real time doar sa il lasati cateva minute sa nu aveti probleme cu bufferul)

 • iUsEr

  Da, am si eu un Apple TV 3 si intr-adevar astept cu nerabdare jailbreak.
  Momentan il folosesc pt miroring si filme de pe Netflix chiar din meniul lui (merita banii).